تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 18 نوامبر 2021 - 20:33
کد خبر : 101774

آمادگی داریم در هر جا که نیاز باشد در یک زمان کوتاه تا ۲۰۰۰ تخت نقاهتگاهی آماده کنیم

آمادگی داریم در هر جا که نیاز باشد در یک زمان کوتاه تا ۲۰۰۰ تخت نقاهتگاهی آماده کنیم

فرمانده کل ارتش اعلام کرد: آمادگی داریم در هر جای کشور که نیاز باشد در یک زمان کوتاه، در هر مکان تا سقف دو هزار تخت و جمعا تا ۱۵ هزار تخت نقاهتگاهی را با استفاده از ظرفیت‌های موجود آماده کنیم. به گزارش ایسنا، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش صبح چهارشنبه در

آمادگی داریم در هر جا که نیاز باشد در یک زمان کوتاه تا ۲۰۰۰ تخت نقاهتگاهی آماده کنیم

فرمانده کل ارتش اعلام کرد: آمادگی داریم در هر جای کشور که نیاز باشد در یک زمان کوتاه، در هر مکان تا سقف دو هزار تخت و جمعا تا ۱۵ هزار تخت نقاهتگاهی را با استفاده از ظرفیت‌های موجود آماده کنیم.

به گزارش ایسنا، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش صبح چهارشنبه در مراسم افتتاح مجتمع بیمارستانی و نقاهتگاه دو هزار تختخوابی شهید دکتر هجرتی نیروی زمینی ارتش در تهران با بیان اینکه «تمامی اقدامات خود را بر اساس پروتکل های بهداشتی برای مقابله با ویروس کرونا برنامه ریزی و اجرا کرده ایم»، به اقدامات فعالان عرصه بهداشت در مقابله با کرونا اشاره و اظهار کرد: پزشکان و پرستاران و همه فعالان حوزه درمان در دفاع مقدس دوشادوش ارتشیان و نظامیان در حال جنگ بودند و امروز این عزیزان هستند که در خط مقدم قرار دارند و امروز ما وظیفه داریم در خدمت این عزیزان باشیم.

وی همچنین با اشاره به مکاتبات صورت گرفته میان ارتش و وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: در نامه‌ای که در هفته اول اسفند به آقای وزیر بهداشت نوشتم، اعلام کردم که من بعنوان فرمانده ارتش، در حوزه مبارزه با کرونا خود را سرباز حوزه بهداشت و درمان می‌دانم و هر کاری از دستم برآید انجام خواهم داد و تا این لحظه تلاش کردیم که بر این عهد پایبند باشیم و خوشبختانه تا امروز اقدامات بسیار خوبی در سراسر کشور صورت گرفته است.

فرمانده کل ارتش گفت: تمام تلاش های ارتش در راستای برنامه های ستاد ملی مقابله با کرونا است و ما در مبارزه با ویروس کرونا سعی کردیم که انضباط و سلسله مراتب مرتبط با حوزه بهداشت را به خوبی رعایت کنیم.

سرلشکر موسوی افزود: پس از تشکیل قرارگاه بهداشتی امام رضا (ع) در ستاد کل نیروهای مسلح، تمامی اقدامات ارتش در حوزه مقابله با کرونا و مجموعه کمک رسانی ها از طریق این قرارگاه به ارتش ابلاغ و اجرا می شود.

وی تصریح کرد: کسانی که لباس خدمت را به تن می‌کنند، روحیه فداکاری دارند و ما امروز به فعالان عرصه بهداشت و درمان غبطه می خوریم و همه همت و توان خود را به کار گرفتیم تا بتوانیم به آنها خدمت کنیم.

فرمانده کل ارتش با اشاره به برپایی مجتمع بیمارستانی و نقاهتگاه ۲ هزار تخت خوابی توسط نیروی زمینی ارتش گفت: بعد از ابلاغ فرمان فرمانده معظم کل قوا و دستور ریاست ستاد کل نیروهای مسلح و تشکیل قرارگاه بهداشتی درمانی امام رضا (ع)، اقدامات در دست اجرا را گسترش داده و تقویت کرده‌ایم.

سرلشکر موسوی گفت: در تدابیر فرماندهی معظم کل قوا اشاره‌ای نیز به رزمایش دفاع بیولوژیک شده بود که در همان جا بلافاصله به فرمانده نیروی زمینی دستور دادیم که رزمایش را طراحی کند که ظرف مدت بسیار کوتاهی رزمایش طراحی و به مرحله اجرا درآمد که همچنان و به خوبی در حال برگزاری است.

وی افزود: در این رزمایش اقدامات متعددی در دستور کار قرار گرفت که برپایی و تجهیز بیش از ۴ هزار تخت نقاهتگاهی در نقاط مختلف کشور، برپایی بیش از ۲۰۰ ایستگاه پایش سلامتی در مناطق مختلف و ورودی استانها و گسترش اقدامات و تولید نیازهای ضروری مردم، از جمله آن‌ها است.

فرمانده کل ارتش همچنین با اشاره به جلسه ای که با رئیس ستادکل نیروهای مسلح برگزار شده است، اظهار کرد: در آن جلسه اعلام کردیم که می توانیم در مدت زمان بسیار کوتاه نقاهتگاه ۳۰۰۰ تخت خوابی را برپا کنیم. طرح را آماده کردیم و بلافاصله به ریاست کل نیروهای مسلح اعلام کردیم و از نیروی زمینی خواستیم که آماده اجرا شوند و این فرایند پس از تصویب ستاد کل بلافاصله به مرحله اجرا در آمد.

سرلشکر موسوی برگزاری این رزمایش و برپایی این مجتمع بیمارستانی را برای بررسی میزان آمادگی ارتش و همچنین انتقال تجارب به جوانان اعلام کرد و گفت: ما آمادگی داریم و بر این باور رسیدیم و مسئولین هم مطمئن شده‌اند، در هر جای کشور که نیاز باشد در یک زمان کوتاه، در هر مکان تا سقف دو هزار تخت و جمعا تا ۱۵ هزار تخت نقاهتگاهی را با استفاده از ظرفیت‌های موجود آماده کنیم. البته امیدوارم همان‌گونه که تاکنون سایر نقاهتگاه‌ها نیز مورد استفاده قرار نگرفته از این پس نیز هیچ کدام از آنها مورد استفاده قرار نگیرد و بعید است به این ۲۰۰۰   تخت نیاز شود.

وی ادامه داد: در این ۴۸ ساعت درس های بسیار بزرگی را آموختیم، به شکلی که شاید برای به دست آوردن این تجارب چندین رزمایش را باید برپا می‌کردیم که جا دارد از سردار ریاست ستاد کل نیروهای مسلح برای حمایت و موافقت با برپایی این مجتمع و زارت بهداشت برای نظارت تخصصی و از وزارت صنعت برای واگذاری این مکان و همه دست اندرکاران و هم‌رزمانم به ویژه نیروی زمینی ارتش که  توانستند در ۴۸ ساعت این کار بسیار بزرگ را انجام دهند تشکر کنم.

فرمانده کل ارتش با تاکید بر حفظ آمادگی رزمی ارتش و انجام ماموریت های اصلی ارتش خاطرنشان کرد: درصدی از مسئولیت های عملیاتی ما کاسته نشده و نیروی زمینی در مرزهای غربی و شرقی در حال انجام وظایف خود است، نیروی هوایی نیز برابر برنامه معمول در حال گشت هوایی در آسمان ایران است و پروازهای عملیاتی خود را انجام می‌دهند، نیروی دریایی در آبهای سرزمینی و بین المللی به دفاع از منافع ملی مشغول است و پدافند همیشه بیدار هم دائم در حال رصد آسمان ایران اسلامی است و از سوی دیگر یگان‌های ما در ۵ استان خوزستان، کرمان، لرستان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان علاوه بر ماموریت های عملیاتی و رزمایش دفاع بیولوژیک برای کمک رسانی در سیل نیز تقسیمات کار را انجام داده و آماده‌اند.

سرلشکر موسوی تصریح کرد: ارتش این آمادگی را دارد که هر کجا که کشور نیاز داشته باشد به خدمت رسانی و انجام وظیفه بپردازد تا جمهوری اسلامی ایران بیش از پیش سربلند و سرافراز باشد.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها