آیا درست است که وزارت با اهمیت آموزش و پرورش ۵۰ روز با سرپرست اداره شود؟
یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: با توجه به آغاز سال تحصیلی و مشکلات حاکم بر آموزش و پرورش رئیس جمهور هرچه سریع تر وزیر پیشنهادی خود را به مجلس معرفی کند. غلامعلی کوهساری در جلسه علنی صبح امروز (چهارشنبه) مجلس و در اخطاری با استناد به اصل ۱۳۵ قانون اساسی بیان
یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: با توجه به آغاز سال تحصیلی و مشکلات حاکم بر آموزش و پرورش رئیس جمهور هرچه سریع تر وزیر پیشنهادی خود را به مجلس معرفی کند.
وی در ادامه اظهار کرد: اما این روزها مجلس شورای اسلامی در حال بررسی لایحه رتبه بندی معلمان می باشد که شاید یکی از مهم ترین تصمیمات در خصوص پرسنل آموزش و پرورش است. آیا این صحیح است که سرپرست یک وزارتخانه از حقوق آن دفاع کند؟ قطعا دفاع یک وزیر با سرپرست متفاوت است.
این عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: مقام معظم رهبری در ۶ خرداد ماه تاکید کردند که دولت هرچه سریع تر تشکیل شود آقای رئیس جمهور نیز بارها تقاضا کردند تا افراد واجد شرایط را برای دستگاه های مختلف معرفی کنند. آیا فقط برای وزارت آموزش و پرورش تاکنون یک نفر معرفی شده است؟ ما سال تحصیلی را بدون حضور وزیر آموزش و پرورش آغاز کردیم این وزارتخانه یک میلیون پرسنل دارد و حدود ۱۵ میلیون دانش آموز را سرپرستی می کند و در واقع نیمی از جمعیت کشور با این وزارتخانه سروکار دارد آیا صحیح است این وزارتخانه با این حجم از اهمیت ۵۰ روز با سرپرست اداره شود.
کوهساری در ادامه تاکید کرد: با توجه به مشکلات آموزش و پرورش و شروع سال تحصیلی انتظار می رود رئیس جمهور هرچه سریع تر وزیر آموزش و پرورش را به مجلس شورای اسلامی معرفی کند.
محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر وی بیان کرد: براساس اصل ۱۳۵ قانون اساسی رئیس جمهور ۹۰ روز بعد از انتصاب سرپرست فرصت معرفی وزیر را دارد و اکنون حدود ۴۰ روز دیگر فرصت باقی است. بنده به صورت حضوری با رئیس جمهور صحبت کردم و ایشان این دغدغه را دارند و پیگیر هستند خوشبختانه سرپرست وزارتخانه هم به صورت فعالانه در حال پیگیری موضوعات است.
منبع: ايسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0