ابرهایی که سلامت بشر را هدف قرار دادند
ایسنا/خراسان رضوی نتایج تحقیقات جدید نشان میدهد، سلامت انسان و اکوسیستم میتواند تحت تاثیر میکروبها ازجمله سیانوباکتریوم و جلبکهایی قرار گیرد که بر ابرها سوار و هنگام بارش باران وارد خاک، دریاچهها، اقیانوسها و سایر محیطها میشوند. به نقل از راتگرز، کوین دیلون، دانشجوی دکترا و محقق این تحقیق گفت: «برخی از ارگانیسمهایی که ما در
ایسنا/خراسان رضوی نتایج تحقیقات جدید نشان میدهد، سلامت انسان و اکوسیستم میتواند تحت تاثیر میکروبها ازجمله سیانوباکتریوم و جلبکهایی قرار گیرد که بر ابرها سوار و هنگام بارش باران وارد خاک، دریاچهها، اقیانوسها و سایر محیطها میشوند.
به نقل از راتگرز، کوین دیلون، دانشجوی دکترا و محقق این تحقیق گفت: «برخی از ارگانیسمهایی که ما در ابرها و باران شناسایی کردهایم تاثیرات احتمالی منفی بر سلامت انسان دارند و همچنین میتوانند جمعیت میکروبی را در مکانهای بارشی تحت تاثیر قرار دهند.»
دونا ای. فنل، استادی که ریاست گروه علوم محیطی در دانشکده علوم زیستمحیطی و زیستشناختی دانشگاه راتگرز- نیوبر انزویک ایالات متحده را بر عهده دارد در مورد این تحقیق گفت: «برای تایید این نتایج و بررسی تاثیرات خاص آن به تحقیق بیشتری نیاز است.»
دانشمندان برای اولین بار توانستند جلبکهای سبز را از ابرها جمعآوری کنند. آنان آب موجود در ابرها در قله «پوی د دام» در مرکز فرانسه، حدود ۴۸۰۰ فوت بالاتر از سطح دریا و آب باران را در پایین کوه در ارتفاع حدود ۲۲۳۰ پایینتر از سطح دریا جمعآوری کردند. جلبکهای سبز-آبی (سیانوباکتریوم)، جلبکهای سبز، قرمز، طلایی و دیاتومها (شکل دیگری از جلبکها) را شناسایی کردند و جلبکهای سبز را در خانواده Chlorellaceae در یک آزمایشگاه پرورش دادند.
برخی از میکروبهایی که بر ابرها در این مکان سوار میشوند ممکن است از اقیانوس اطلس آمده باشند و بقیه احتمالا از مناطق دیگر فرانسه آمدهاند. میکروبها موجود در باران نیز شامل آنهایی هستند که در یک ابر و هوای زیر آن قرار دارند.
نتایج این تحقیق بیان میکند، ارگانیسمهای موجود در هوا میتوانند تاثیرات مهمی بر فرایندهای جوی و اکوسیستمهایی که در آن منطقه سقوط میکنند، داشته باشند.
دیلون گفت: «تحقیقات آینده شامل شناسایی ژنهای خاص مرتبط با تولید سموم توسط این ارگانیسمها و تلاش برای درک توانایی محدودیت رشد آنان پس از انتقال آنها به یک اکوسیستم جدید توسط باران خواهد بود.»
نتایج این تحقیق در نشریه Applied and Environment Microbiology منتشرشده است.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0