تاریخ انتشار : چهارشنبه 8 دسامبر 2021 - 16:21
کد خبر : 152863

احتمال انتقال مکانیکی ویروس کرونا از طریق آب و سطح بدن ماهی قرمز

احتمال انتقال مکانیکی ویروس کرونا از طریق آب و سطح بدن ماهی قرمز

عکس تزیینی است ایسنا/مازندران مدیرکل دامپزشکی مازندران گفت: ویروس عامل بیماری کووید ۱۹ در ماهیان بیماریزا نبوده و توصیه‌های بهداشتی صرفاً به منظور جلوگیری از مخاطره بهداشتی احتمالی ناشی از انتقال مکانیکی ویروس از طریق آب و سطح بدن ماهی است. به گزارش روابط عمومی دامپزشکی مازندران، محمدحسن گلپایگانی، اظهار کرد: تاکنون این موضوع که ویروس

احتمال انتقال مکانیکی ویروس کرونا از طریق آب و سطح بدن ماهی قرمز
عکس تزیینی است

ایسنا/مازندران مدیرکل دامپزشکی مازندران گفت: ویروس عامل بیماری کووید ۱۹ در ماهیان بیماریزا نبوده و توصیه‌های بهداشتی صرفاً به منظور جلوگیری از مخاطره بهداشتی احتمالی ناشی از انتقال مکانیکی ویروس از طریق آب و سطح بدن ماهی است.

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی مازندران، محمدحسن گلپایگانی، اظهار کرد: تاکنون این موضوع که ویروس عامل بیماری کووید ۱۹ بتواند ماهیان را درگیر کند به اثبات نرسیده اما باید مراقب بود تا این ویروس به صورت مکانیکی از طریق آب و سطح بدن ماهی قرمز به انسان منتقل نشود.

وی در ادامه تاکید کرد: توصیه می کنیم در صورت تماس با ماهی و یا آبی که در آن ماه قرمز نگهداری می شود، بلافاصله دست‌ها را با آب و صابون کاملاً بر اساس پروتکل های بهداشتی و یا با استفاده از مواد ضدعفونی کننده‌ مناسب، بشوئیم.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها