اختصاص بیش از ۱۲ میلیارد تومان اعتبار برای خرید وسایل کمک آموزشی در چهارمحال و بختیاری
ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: از زمان شیوع ویروس کرونا تاکنون مبلغ ۱۲ میلیارد و ۴۶۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان از سوی خیران تامین مالی و در اختیار دانشآموزان نیازمند قرار داده شد. فرحناز قائدامینی سوم اسفندماه در شورای آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به زیست
ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: از زمان شیوع ویروس کرونا تاکنون مبلغ ۱۲ میلیارد و ۴۶۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان از سوی خیران تامین مالی و در اختیار دانشآموزان نیازمند قرار داده شد.
فرحناز قائدامینی سوم اسفندماه در شورای آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به زیست بوم جدید آموزش و پرورش در ایام شیوع کرونا، اظهار کرد: بسیاری از نواقص شبکه شاد که هماکنون آموزش مجازی بر بستر این شبکه انجام میشود، رفع شد، اما همچنان این شبکه با مشکلاتی مواجه است.
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه بهترین نوع آموزش بهصورت حضوری است، عنوان کرد: بنابراین در بحث آموزش مجازی نگرانیها و دغدغههای بسیاری وجود دارد، همچنین باید مسائل روحی و روانی دانشآموزان را در آموزش به شیوه مجازی در نظر بگیریم.
وی با اشاره به اینکه حدود ۱۸۷ هزار و ۹۷۷ دانشآموز در مقطع ابتدایی، متوسطه اول و دوم در چهارمحال و بختیاری مشغول به تحصیل هستند، تاکید کرد: از این تعداد ۱۵۲ هزار و ۲۸۲ نفر معادل ۷۳.۳۱ درصد در شبکه شاد مشغول فعالیت هستند، همچنین حدود ۲۵ درصد جمعیت دانشآموز عشایری و مناطق میانکوه، بن، فلارد، کوهرنگ و اردل در چهارمحال و بختیاری بهعلت نبود زیرساختهای لازم، آموزشها را بهصورت حضوری فرا میگیرند.
قائدامینی خاطرنشان کرد: از زمان شیوع ویروس کرونا تاکنون ۹۳۵ دستگاه تبلت، ۷۵۷ دستگاه گوشی تلفن همراه، ۵۱ دستگاه تلویزیون، ۳۴ دستگاه پخش (DVD)، ۴۰۵ دستگاه لپتاپ، ۱۱۲ هزار بسته آموزشی، ۱۸۲۷ فقره تسهیلات خرید گوشی تلفن همراه مجموعا به مبلغ ۱۲ میلیارد و ۴۶۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان از سوی خیران تامین مالی و در اختیار دانشآموزان نیازمند قرار داده شد.
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: بهتازگی ۵۰۰ دستگاه تبلت از سوی مرکز آمار ایران برای دانشآموزان استان تامین و در اختیار آنان گذاشته شده است، همچنین میتوان از ظرفیت اموال مازاد دستگاههای اجرایی برای تقویت زیرساختهای مدارس در مناطق مختلف استان بهرهمند شد.
وی در ادامه با اشاره به روند ثبتنام دانشآموزان در سال ۱۴۰۰-۱۴۰۱، توضیح داد: در تلاش هستیم که ثبتنام دانشآموزان عدالت محور باشد و این فرآیند ساماندهی شود، متاسفانه هر ساله مشکلاتی در امر آموزش دانشآموزان بر اساس کروکی محل سکونت و تحصیل وجود داشت که با راستی آزمایی در صدد رفع این مشکلات هستیم.
قائدامینی تاکید کرد: هر دانشآموزی در یک زمینه خاص دارای استعداد است، باید این استعدادها شناسایی و سپس جذب شود و برای اعتلای سطح علمی دانشآموزان باید آنها را مورد حمایت قرار دهیم، تاسیس خانه المپیاد نیز در همین راستا انجام میشود.
اجرای طرح بسته تحولی پیوند سواد و زندگی در چهارمحال و بختیاری
در ادامه رهدار براتی معاون سوادآموزی ادارهکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه برای اجرای طرح بسته تحولی پیوند سواد و زندگی، ۱۲۰ مرکز یادگیری محلی در کشور انتخاب شده است، اظهار کرد: هفت مرکز آن با ۳۵۰ سوادآموز متعلق به این استان است.
رهدار براتی تصریح کرد: این مراکز در شهرستانهای شهرکرد، کوهرنگ، لردگان، اردل، بن و خانمیزا احداث میشوند و مخاطبان این طرح شامل سوادآموزان تمامی دورههای سوادآموزی در مراکز یادگیری محلی و علاقمندان همجوار مرکز است.
تاسیس خانه المپیاد در چهارمحال و بختیاری
در ادامه جلسه فیروز عسگری معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری از تاسیس خانه المپیاد در استان خبر داد و اظهار کرد: تاسیس این خانه برای رشد دانشآموزان در حوزههای مختلف تحصیلی مانند المپیادها و جشنوارههای علمی یک نیروی محرکه علمی محسوب میشود.
وی با تاکید بر اینکه در شناسایی هدفمند و هدایت دانشآموزان مستعد در زمینه علمی دارای ضعف هستیم، گفت: خانه المپیاد یک موسسه مردم نهاد است که میتواند در زمینه شناسایی، جذب، پرورش، حمایت، هدایت و اعتلای سطح علمی دانشآموزان و جوانان با استعداد از طریق تشکل بخشیدن به آنها در قالب گروههای علمی و پژوهشی گام بردارد.
عسگری یادآور شد: برگزاری دورههای آموزشی المپیادهای گوناگون و سایر رشتههای اعلام شده از طرف باشگاههای دانش پژوهان جوان، برگزاری دورههای آموزشی دیگر جهت آمادگی داوطلبان برای مسابقات علمی ملی و جهانی و تشکیل کمیتههای اجرایی و علمی از اهداف احداث خانه المپیاد در چهارمحال و بختیاری است.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0