تاریخ انتشار : یکشنبه 2 ژانویه 2022 - 17:33
کد خبر : 182982

ارتقاء جایگاه جهانی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان نسبت به سال ۲۰۲۰

ارتقاء جایگاه جهانی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان نسبت به سال ۲۰۲۰

ایسنا/آذربایجان شرقی براساس نتایج رتبه بندی جهانی گرین متریک در سال ۲۰۲۱، جایگاه جهانی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان نسبت به سال ۲۰۲۰، ۵۹ پله و در بین دانشگاه‌های کشور پنج پله ارتقا یافت. براساس نتایج رتبه بندی در سال ۲۰۲۱، جایگاه جهانی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان نسبت به سال ۲۰۲۰، ۵۹ پله و در بین دانشگاههای

ارتقاء جایگاه جهانی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان نسبت به سال ۲۰۲۰

ایسنا/آذربایجان شرقی براساس نتایج رتبه بندی جهانی گرین متریک در سال ۲۰۲۱، جایگاه جهانی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان نسبت به سال ۲۰۲۰، ۵۹ پله و در بین دانشگاه‌های کشور پنج پله ارتقا یافت.

براساس نتایج رتبه بندی در سال ۲۰۲۱، جایگاه جهانی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان نسبت به سال ۲۰۲۰، ۵۹ پله و در بین دانشگاههای کشور پنج پله ارتقا یافته است.

دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در سال ۲۰۲۱، در بین ۴۲ دانشگاه ایرانی حاضر در این رتبه بندی جایگاه ۱۹ و در بین ۹۵۶ دانشگاه برتر جهان رتبه ۵۳۷ جهانی، را کسب کرده است.

لازم به ذکر است؛ در سال ۲۰۲۰، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در بین ۴۱ دانشگاه ایرانی حاضر در این رتبه بندی جایگاه ۲۴ و در بین دانشگاههای جهان رتبه ۵۹۶ را کسب کرده بود.

علی عجمی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گفت: رتبه بندی جهانی گرین متریک، برای اولین بار در سال ۲۰۱۰ توسط دانشگاه اندونزی مطرح شده است. در این نظام رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان هر ساله در ماه دسامبر بر اساس ۸۲ شاخص در قالب شش معیار کلی شامل زیرساخت‌های موجود در راستای ایجاد محیط‌زیست مناسب، توجه به مصرف بهینه انرژی و تغییرات آب و هوا، میزان بازیافت پسماندها، میزان مصرف و بازیافت آب، به کارگیری سیستم‌های حمل و نقل بدون آلاینده و نیز آموزش و پژوهش در حوزه صیانت از محیط زیست، مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، سهم هریک از این معیار در ارزیابی دانشگاهها به شرح زیر می‌باشند:

۱-موقعیت و زیر ساخت (۱۵ درصد)

۲-انرژی و تغییرات آب و هوایی (۲۱ درصد)

۳- مدیریت و بازیافت پسماند (۱۸ درصد)

۴- مصرف آب (۱۰ درصد)

۵- میزان تردد و استفاده از سیستم های حمل و نقل بدون آلاینده (۱۸ درصد)

۶-آموزش و پژوهش در راستای حفظ محیط زیست و توسعه پایدار (۱۸ درصد)

انتهای پیام

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها