تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 18 نوامبر 2021 - 21:07
کد خبر : 101945

استمهال سه ماهه در پرداخت اقساط واحدهای صنعتی/افزایش 100 درصدی ظرفیت تولید الکل در استان

استمهال سه ماهه در پرداخت اقساط واحدهای صنعتی/افزایش 100 درصدی ظرفیت تولید الکل در استان

ایسنا/مرکزی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان مرکزی گفت: اقساط اسفند، فروردین و اردیبهشت واحدهای صنعتی بدون تعدیل به آخرین قسط استمهال می‌شود. مصطفی آمره، چهارشنبه ششم فروردین ماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هرساله اسفندماه بیشترین مراجعات واحدهای صنعتی برای دریافت خدمات و واگذاری زمین صورت می‌گیرد چراکه ممکن است سال بعد افزایش قیمت زمین صورت

استمهال سه ماهه در پرداخت اقساط واحدهای صنعتی/افزایش 100 درصدی ظرفیت تولید الکل در استان

ایسنا/مرکزی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان مرکزی گفت: اقساط اسفند، فروردین و اردیبهشت واحدهای صنعتی بدون تعدیل به آخرین قسط استمهال می‌شود.

مصطفی آمره، چهارشنبه ششم فروردین ماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هرساله اسفندماه بیشترین مراجعات واحدهای صنعتی برای دریافت خدمات و واگذاری زمین صورت می‌گیرد چراکه ممکن است سال بعد افزایش قیمت زمین صورت گیرد.

وی افزود: ستاد مبارزه با کرونا سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران در این راستا ابلاغ کرده تا پایان اردیبهشت ماه هیچگونه افزایش قیمتی در خصوص حقوق انتفاع واگذاری زمین نخواهد داشت و این موضوع سبب می شود که مراجعات به مرور تا پایان اردیبهشت انجام شود و تراکم اسفندماه به مقدار زیادی کاهش پیدا کرد.

مدیرعامل  شرکت شهرک‌های صنعتی استان مرکزی تصریح کرد: همچنین این ستاد به دلیل شرایط پیش آمده و مشکلات ایجاد شده برای برخی کسب و کارها طی مصوبه‌ای اعلام کرد که اقساط اسفند، فروردین و اردیبهشت واحدهای صنعتی بدون تعدیل به آخرین قسط استمهال می‌شود.

آمره بیان کرد: در شهرک ها و نواحی صنعتی نیز در راستای ضدعفونی واحدهای صنعتی و معابر اقدامات خوبی برای مبارزه با ویروس کرونا صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: سه واحد صنعتی تولید الکل در شهرک‌های صنعتی استان فعال هستند که با توجه به نیاز کشور به این ماده، این واحدها 100 درصد ظرفیت تولید خود را افزایش داده‌اند همچنین یک واحد تولید ماسک غیرفعال در پرندک در این ایام فعال شد و با حداکثر ظرفیت در حال تولید است.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها