افتتاح اولین مرکز تحقیقات هوشمندسازی شبکه توزیع برق در خراسان رضوی
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: صنعت برق استان در حوزه توزیع برق ضمن توجه به ضرورتهای موجود، رویکرد مناسبی را نسبت به هوشمندسازی داشته است. امیدواریم با راهاندازی این مرکز سرعت بیشتری در این کار داشته باشیم و با پتانسیلهایی که در این مرکز ایجاد خواهد شد، پروژههای بزرگتر و بیشتری را
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: صنعت برق استان در حوزه توزیع برق ضمن توجه به ضرورتهای موجود، رویکرد مناسبی را نسبت به هوشمندسازی داشته است. امیدواریم با راهاندازی این مرکز سرعت بیشتری در این کار داشته باشیم و با پتانسیلهایی که در این مرکز ایجاد خواهد شد، پروژههای بزرگتر و بیشتری را انجام دهیم و تعاملات بیشتری را با دانشگاهها برقرار کنیم.
محسن ذبیحی امروز ۶ آبان ماه در آیین بهرهبرداری از ساختمان مرکز تحقیقات مشترک هوشمندسازی شبکه توزیع برق دانشگاه آزاد اسلامی و شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی با بیان اینکه امروز شاهد راهاندازی مرکز تحقیقات هوشمندسازی با مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی هستیم، اظهار کرد: علم و عمل زمانی که با هم درآمیخته میشوند حاصل آن پربار و با ارزش افزوده بالا است. امروزه برق در زندگی انسانها نقش پررنگی دارد.
وی با اشاره به قطعی برق درتابستان سال جاری افزود: در تابستانی که پست سر گذاشتیم به دلیل کمبود تولید برق با مشکلاتی روبهرو شدیم. امروزه مجموعه صنعت برق دنیا به این نتیجه رسیده است که باید اقدامات بیشتری در زمینه برقرسانی صورت گیرد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی تصریح کرد: صنعت برق استان در حوزه توزیع برق ضمن توجه به ضرورتهای موجود، رویکرد مناسبی را نسبت به هوشمندسازی داشته است. امیدواریم با راهاندازی این مرکز سرعت بیشتری در این کار داشته باشیم و با پتانسیلهایی که در این مرکز ایجاد خواهد شد، پروژههای بزرگتر و بیشتری را انجام دهیم و تعاملات بیشتری را با دانشگاهها برقرار کنیم.
ذبیحی با اشاره به احداث مرکز خدمات فنی دیگری در این زمینه بیان کرد: خوشبختانه مرکز خدمات فنی ۲۰ کیلووات در کنار این مرکز در حال احداث است و تا یک ماه آینده این مرکز نیز به بهرهبرداری خواهد رسید. در این مرکز هم آزمایشگاه و هم بخشهای مطالعاتی و تحقیقاتی مربوط به تجهیزات فراهم است. امیدواریم این دو مرکز در کنار یکدیگر همافزایی خوبی را ایجاد کرده و بتوانند کمک شایانی به ما کنند تا نیازمندیهای خود را برطرف کنیم.
وی خاطرنشان کرد: پتانسیلهایی را در این مرکز ایجاد کردهایم که نیاز به حضور محقق نیست و محقق میتواند به صورت مجازی نیز با این مرکز در ارتباط باشد. ما دادهها و اطلاعات را به صورت کنترل شده در اختیار محققان قرار میدهیم و نیازمندیهای خود را مطرح میکنیم تا با کمک این محققان هم مشکلات در حوزه توزیع برق حل شود و هم زمینهای برای رشد دانشجویان فراهم شود.
در ادامه این نشست مهدی ظریف، رئیس مرکز تحقیقات هوشمندسازی شبکه توزیع برق خراسان رضوی اظهار کرد: هدف از راهاندازی این مرکز حضور دانشجو و اساتید در زمینه همکاری درحوزه هوشمندسازی در صنعت برق است و دانشگاه آزاد به عنوان یک متولی در این زمینه عمل میکند. امیدواریم دانشگاههای آزاد کل کشور و اساتید کل کشور بتوانند ایدههای مختلف در حوزه هوشمندسازی در این مراکز را جمعآوری کنند.
وی در رابطه با ایجاد آزمایشگاه کنتورسازی افزود: با توجه به اینکه یکی از زیرشاخههای هوشمندسازی برق، موضوع کنتورهای هوشمند است بنابراین تصمیم گرفته شده که این آزمایشگاه راهاندازی شود. تجهیزات خوبی را در زمینه ساخت کنتور داریم. با وجود شرکتهای کنتورسازی در کشور، ولی کشور به صورت جدی نیازمند تولید کنتورهای هوشمند است و در پی آن نیازمند آزمایشگاه مرجع در رابطه با کنتورسازی هستیم.
مشاور تحقیقات شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی افزود: امیدواریم که با حضور اساتید و دانشجویان در این مرکز بتوانیم به انجام این وظیفه و رسالت کمک کنیم و با کمک اساتید آزمایشگاه مرجع کنتور نیز در کنار این مرکز ایجاد شود.
منبع: ايسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0