تاریخ انتشار : شنبه 13 نوامبر 2021 - 22:50
کد خبر : 89386

امکانات تشخیصی لرستان ضعیف است

امکانات تشخیصی لرستان ضعیف است

ایسنا/لرستان نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی گفت: چرا باید امکانات تشخیصی ما بسیار ضعیف باشد که مریض‌ها در استان‌های همجوار سرگردان باشند. دکتر یحیی ابراهیمی در مراسم افتتاحیه آزمایشگاه تخصصی اساتید در خرم‌آباد، اظهار کرد: در هر جامعه‌ای که پیشرفته است اساس کار حوزه سلامت و امنیت است. وی با اشاره به

امکانات تشخیصی لرستان ضعیف است

ایسنا/لرستان نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی گفت: چرا باید امکانات تشخیصی ما بسیار ضعیف باشد که مریض‌ها در استان‌های همجوار سرگردان باشند.

دکتر یحیی ابراهیمی در مراسم افتتاحیه آزمایشگاه تخصصی اساتید در خرم‌آباد، اظهار کرد: در هر جامعه‌ای که پیشرفته است اساس کار حوزه سلامت و امنیت است.

وی با اشاره به این‌که در لرستان منابع طبیعی و خدادادی، نیروی انسانی زیادی داریم، عنوان کرد: اگر موقعیت لرستان را در تمام زمینه‌ها با استان‌ها همجوار مقایسه کنیم، در حوزه بهداشت و درمان امکانات بهداشتی و درمانی ما در مقایسه با استانی‌هایی مانند اصفهان، کرمانشاه، خوزستان و … با توجه به جمعیتی که داریم، چه اتفاقی افتاده که در لرستان با نزدیک به یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر جمعیت نباید حتی یک دستگاه سیتی آنژوگرافی داشته باشیم.

ابراهیمی با اشاره به این‌که چرا باید امکانات تشخیصی ما بسیار ضعیف باشد که مریض‌ها در استان‌های همجوار سرگردان باشند، تصریح کرد: آیه قرآن داریم که سرنوشت هیچ قومی تغییر نمی‌کند تا زمانی که خودمان نخواهیم، تا زمانی که برآیند فکری ما براساس معیارهای چپ و راست، طایفه بازی و معیارهای غلط غیر خدایی بود نتیجه کار ما همین است.

نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: باید تعداد جمعیت لرستان را با تعداد تخت‌های بیمارستانی مقایسه کنیم، بحث کرونا برای کشور یک معضل بود اما برای لرستان فرصتی بود، که این تهدید را به فرصتی تبدیل کردیم که با اعتبارات بحث کرونا جهت تجهیز بیمارستان‌ها، نه توسعه آن‌ها، چند قدم برداریم.

وی افزود: علت اینکه لرستان به این وضعیت افتاده و از نظر رشد فلاکت در بدترین وضعیت کشور هستیم به خاطر این است که خود ما نخواستیم، به خاطر ظلمی بود که کسانی که در سطح ملی برنامه ریزی کردند، چه نمایندگانی که توزیع اعتبارات می‌کردند و چه دولتمردان به فکر این نبودند که عادلانه و براساس شاخص‌ها اعتبارات را توزیع کنند.

ابراهیمی افزود: همین امسال در بحث بودجه‌ریزی بنده به‌عنوان عضو فراکسیون مناطق محروم سه شاخص را تعریف کردیم، یکی از شاخص‌ها اعتباراتی جهت جاده‌های روستایی بالای ۲۰ خانوار بود که براساس اطلاعات غلطی که وزارت راه به مجلس ارائه داده بود بالای ۲۵۰ میلیارد تومان حق استان تضعیف شد.

نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی افزود: به خاطر اطلاعات غلطی که برخی از دستگاه‌های اجرایی به سازمان برنامه و بودجه داده بودند شاهد این بودیم که حق زیادی از استان و شهرستان‌های محروم پایمال شده بود که باید نگاه کنیم علت عقب ماندگی چیست؟

وی تصریح کرد: در طول یک سال گذشته کمتر شرایطی اتفاق افتاد از زمانی که نمایندگی من شروع شد، احساس نکردم که فقط نماینده سلسله و دلفان هستم، احساس کردم اول برای کل ملت ایران قسم خوردیم بعد لرستان و پس از آن در گوشه‌ای شهرستان‌های سلسله و دلفان، و سعی کردم در حوزه تخصصی خود ورود پیدا کنم.

ابراهیمی بیان کرد: در بحث بیمارستان نیایش در تمام جلساتی که داشتیم بحث تهاتر بود، که ساختمان استانداری را به قرارگاه خاتم بدهیم که بیمارستان را برای ما بسازد که ما مخالفت کردیم، پافشاری کردیم که دولت باید سرمایه‌گذاری کند و زمانی که بحث ماده ۵۶ بیمارستان نیایش خرم‌آباد اتفاق افتاد، لحظه ابتدایی که رفتیم دکتر پوراصغر به هیج عنوان موافقت نکرد، گفت اعتبارات کجاست که ما بخواهیم ۳۰۰ میلیارد تومان به لرستان بدهیم، اما براساس شاخص‌هایی که ارائه دادیم توانستیم ۲۷۲ میلیارد تومان مصوب بگیریم که جهت ساخت بیمارستان نیایش به ما بدهند.

نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی افزود: برای خرم‌آباد تجهیزاتی مانند سیتی آنژیوگرافی را آوردیم و پیگیر دستگاه دوم هستیم که این کار را وظیفه خود می‌دانیم.

وی ادامه داد: شهادت می‌دهم همه نمایندگان استان از حق استان دفاع جانانه کردند، در طول یک سال اخیر دستگاه‌های سی تی اسکن و ام آر آی به تجهیزات پزشکی استان اضافه کردیم.

ابراهیمی با اشاره به این‌که حوزه سلامت فقط با بخش دولتی نمی‌شود اداره کرد، چون هزینه‌های آن واقعاً سرسام آور است، عنوان کرد: باید به بخش خصوصی به‌عنوان رقیب نگاه نکنیم، به‌عنوان چیزی نگاه کنیم که بخشی‌از حوزه سلامت و بخشی از اعتباراتی که باید در مناطق محروم هزینه کنیم، توسط این عزیزان ارائه می‌شود.

نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به این‌که محور اصلی توسعه در هر جامعه‌ای سلامت جسمانی و روانی مردم است، تصریح کرد: خواهش ما از مجموعه علوم پزشکی این است که احساس نکنیم چند دستگاه گرفتیم کافی است، خودمان را با شاخص‌های کشوری مقایسه کنیم استان خودمان را از نظر تخت، تعداد ICU و CCU و تجهیزات در شهرستان‌های مختلف با نُرم کشور مقایسه کنیم، می‌بینیم فاصله زیادی داریم که امیدواریم مجموعه علوم پزشکی کمک کنند.

وی با اشاره به این‌که در مجموعه وزارت بهداشت آنچه را در توان داشتند در جهت ارتقاء سلامت مردم به کار بردند، افزود: در کشوری هستیم که تحریم هستیم، مشکلات عدیده‌ای داریم و به‌عنوان برآیند جهان اسلام که در مقابل استکبار ایستادیم و اجازه نمی‌دهیم استکبار در منطقه نفوذ کند باید یک سری هزینه‌ها را پرداخت کنیم.

ابراهیمی ادامه داد: با توجه به محدودیت‌هایی که داشتیم و با توجه به تأکید مقام معظم رهبری، وزیر و رئیس جمهور بر تولید واکسن ایرانی کرونا، تولید این واکسن به سطح تولید صنعتی انبوه رسیده و تا چند ماه آینده به شحکل کلی مشکلات جامعه را از نظر بحث کرونا رفع خواهیم کرد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها