تاریخ انتشار : دوشنبه 8 نوامبر 2021 - 22:09
کد خبر : 80952

برای ثبت نام در سامانه واکسیناسیون افراد بالای ۶۰ سال صبور باشید

برای ثبت نام در سامانه واکسیناسیون افراد بالای ۶۰ سال صبور باشید

ایسنا/هرمزگان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ضمن پوزش بدلیل اختلال ایجاد شده در سامانه ثبت نام افراد بالای ۶۰ سال از مردم خواست که روند ثبت نام را با صبر و حوصله بیشتری پیگیری و در صورت ترافیک در سامانه، ثبت نام را به روزهای آینده موکول کنند. دکتر فاطمه نوروزیان در گفت و گو با

برای ثبت نام در سامانه واکسیناسیون افراد بالای ۶۰ سال صبور باشید

ایسنا/هرمزگان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ضمن پوزش بدلیل اختلال ایجاد شده در سامانه ثبت نام افراد بالای ۶۰ سال از مردم خواست که روند ثبت نام را با صبر و حوصله بیشتری پیگیری و در صورت ترافیک در سامانه، ثبت نام را به روزهای آینده موکول کنند.

دکتر فاطمه نوروزیان در گفت و گو با ایسنا، در این خصوص افزود: به دلیل افزایش ناگهانی ثبت نام در سیستم استعلام هویت از طرف سازمان مرکزی، سامانه نوبت دهی واکسیناسیون دچار اختلال و کندی روند ثبت نام شده است که در حال حاضر مسئولین فناوری اطلاعات با گسترده کردن ظرفیت سامانه و ارتقاء زیرساخت ها، سعی در رفع اشکال موجود در سامانه دارند.

وی با اشاره به اینکه ثبت نام در روزهای آینده نیز ادامه خواهد داشت، خاطرنشان کرد: خواهشمندیم در ثبت‌نام عجله نداشته باشند و بدلیل ترافیک سامانه، ثبت نام را به روزهای آتی موکول کنند.

نوروزیان اضافه کرد: همچنین افراد زیر ۶۰ سال به هیچ عنوان جهت ثبت‌نام وارد سامانه نشوند زیرا به دلیل ترافیک نابجا باعث ایجاد اختلال در استعلام هویت و کندی روند ثبت نام در سامانه خواهند شد و همچنین در نهایت با توجه به اینکه ثبت نام تنها برای افراد واجد شرایط بالای ۶۰ سال خواهد بود درخواست آنها ثبت و انجام نمی‌شود.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.