تاریخ انتشار : یکشنبه 24 اکتبر 2021 - 16:04
کد خبر : 15441

برداشت گران‌ترین برنج گیلان رو به اتمام است

برداشت گران‌ترین برنج گیلان رو به اتمام است

 معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: برداشت راتون که از گران‌ترین برنج‌های استان محسوب می‌شود، رو به اتمام است. علی موسوی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه راتون برنجی خوش طعم‌تر و با کیفیت‌تر از برنج اولیه است که بعد از برداشت برنج در شالیزارهای استان پرورش داده می‌شود، افزود:

برداشت گران‌ترین برنج گیلان رو به اتمام است 

 معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: برداشت راتون که از گران‌ترین برنج‌های استان محسوب می‌شود، رو به اتمام است.

علی موسوی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه راتون برنجی خوش طعم‌تر و با کیفیت‌تر از برنج اولیه است که بعد از برداشت برنج در شالیزارهای استان پرورش داده می‌شود، افزود: در حال حاضر برداشت این محصول در گیلان رو به اتمام است و برنجکارانی که راتون پرورش دادند، امسال درآمد خوبی خواهند داشت.

وی ادامه داد: امسال در ۵۵ هزار هکتار از شالیزارهای گیلان راتون پرورش یافت.

موسوی خاطرنشان کرد: علاوه بر راتون کشت دوم سایر محصولات شامل پاچ باقلا، باقلا برکت، سبزیجات برگی و غده‌ای و شبدر در شالیزارهای استان انجام شد و پیش بینی می‌شود در مجموع ۲۸۰ هزار تن محصول برداشت شود.

معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: شالیکاران گیلانی، با پرورش راتون پس از برداشت برنج و کشت و کار محصولات دوم در شالیزارها باعث رونق تولید و درآمدزایی بیشتر می‌شوند.

وی ادامه داد: در نیمه دوم سال، بسیاری از کشاورزان گیلانی تقریبا بیکارند که با کشت دوم شالیزارها از بیکاری در می‌آیند و درآمد خوبی هم نصیبشان می‌شود؛ درآمدی که می‌تواند هزینه‌های آماده کردن شالیزارها و کشت و کار برنج را در بهار و تابستان تامین کند.

موسوی تصریح کرد: تقریبا بیشتر ارقام کیفی و محلی زودرس برنج استان گیلان از استعداد راتون زایی برخوردار بوده و برای این منظور کنترل دام‌های اهلی به ویژه گاو، گاومیش و گوسفند در زمان پرورش راتون توسط روستاییان ضروری است.

وی گفت: راتون پرورش یافته گیلان در کشور مشتریان بسیار خوبی دارد و علاوه بر تهران این محصول به سایر استان ها برای فروش عرضه می‌شود.

منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها