بررسی اجرای ۵ طرح دانش بنیان حوزه آب، برق و کشاورزی در گلستان
ایسنا/گلستان با حضور مدیرعامل شرکت مادر تخصصی ساتکاب، مدیرعامل شرکت آب منطقهای گلستان، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و تعدادی از مدیران دستگاههای اجرایی استان، ۵ طرح دانش بنیان در حوزه صنعت آب، برق و کشاورزی در شرکت آب منطقهای استان بررسی و مقرر شد چند طرح بهصورت پایلوت با حمایت ساتکاپ و
ایسنا/گلستان با حضور مدیرعامل شرکت مادر تخصصی ساتکاب، مدیرعامل شرکت آب منطقهای گلستان، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و تعدادی از مدیران دستگاههای اجرایی استان، ۵ طرح دانش بنیان در حوزه صنعت آب، برق و کشاورزی در شرکت آب منطقهای استان بررسی و مقرر شد چند طرح بهصورت پایلوت با حمایت ساتکاپ و سازمان برنامه و شرکتهای دانش بنیان در گلستان اجرایی شود.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی ساتکاپ در این جلسه گفت: شرکت مادر تخصصی ساتکاپ مدیریت ساخت و تهیه کالای آب و برق را به عهده دارد و از گذشته تاکنون پشتیبانی صنعت آب و برق را در کشور انجام میدهد.
محمدولی علاءالدینی افزود: علاوه بر حدود ۱۹۰ شرکت دولتی که تحت پوشش و سهامداری شرکت مادر تخصصی ساتکاب قرار دارند، ۱۰۰ شرکت بخش خصوصی نیز با ما همکاری میکنند و در مأموریت جدید ساتکاپ، پشتیبانی از شرکتهای دانش بنیان و استفاده از این دانش در صنعت آب و برق را نیز بر عهده دارد.
وی بیان کرد: از بین این شرکتها، حدود ۵ شرکت که مورد نیاز صنعت آب و برق بود انتخاب شد و گلستان به دلیل اینکه تفکر توسعهای و تخصص در مدیریت شرکت آب منطقهای آن وجود دارد بهعنوان پایلوت برای اجرای این طرحها انتخاب شد که فرصت مناسبی برای استان است تا این پروژهها اجرایی شود.
علاءالدینی گفت: گلخانه تاریک، رصد حریم رودخانهها و سواحل توسط پهپاد، مدیریت یکپارچه حوضه آبریز مبتنی بر اندازهگیری از منابع تا مصارف از جمله این طرحها است.
مدیرعامل ساتکاپ تصریح کرد: منابع مالی این طرحها از حوزههای دانش بنیان، سازمان مدیریت و… تأمین میشود که بتوانیم استان گلستان را بهعنوان پایلوت در چند پروژه که در سطح ملی است، معرفی کنیم.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای گلستان نیز در این جلسه اظهار کرد: موضوع بهرهوری از منابع آب و سایر منابع انرژی از دغدغههای اصلی مجموعههایی هستند که این دو بخش را مدیریت میکنند و همچنین ذینفع یا ذی مدخل هستند.
سیدمحسن حسینی با بیان اینکه منابع آب در گلستان محدود است و نیازمند کارهای سریع و هدفمند در بخش منابع آب استان هستیم، افزود: در این جلسه با هماهنگی قبلی با مجموعه ساتکاپ، ۵ طرح با عناوین “ارائه خدمات هوایی انواع پرندههای بدون سرنشین (پهپادها) “، “طرح ملی اصلاح ساختار چاههای آب کشاورزی ایران بهمنظور کاهش مصرف انرژی و آلایندگیهای زیستمحیطی در بخش کشاورزی”، “گل خانه تاریک انرژیتیک مجاور نیروگاه مبتنی بر هم بست آب، محیط زیست، غذا و انرژی”، “سامانه شناسایی نظام خرده مالکی و شبکه توزیع آب چاههای کشاورزی” و در نهایت “طرح مدیریت یکپارچه حوضه آبریز مبتنی بر اندازهگیری و پایش مصرف از منابع تا مصارف” ارائه شد.
وی بیان کرد: در این جلسه پس از ارائه طرحها و بحث و بررسی مقرر شد، دو طرح گلخانه تاریک انرژیتیک و طرح ارائه خدمات هوایی انواع پرندههای بدون سرنشین (پهپادها) در استان بهصورت پایلوت عملیاتی شود و طرح ملی اصلاح ساختار چاههای آب کشاورزی ایران، بهمنظور کاهش مصرف انرژی و آلایندگیهای زیستمحیطی در بخش کشاورزی نیز نیمه عملیاتی و با بررسی بیشتر به طرح عملیاتی تبدیل شود.
به گزارش ایسنا به نقل از آب منطقهای گلستان، همچنین طرح مدیریت حوضه آبریز نیز پس از مشخص شدن حوضهای که قرار است در آن طرح اجرا شود به مرحله اجرا در آید.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0