تاکید بر استفاده از صنایع دستی در مد
جلسه کارگروه ساماندهی مد و لباس با حضور اعضای کارگروه سهشنبه (چهارم خرداد ماه) در معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد. به گزارش ایسنا، این جلسه با حضور سید مجتبی حسینی (معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس کارگروه ساماندهی مد و لباس)، حمید قبادی (مشاور اجرایی معاونت)،
جلسه کارگروه ساماندهی مد و لباس با حضور اعضای کارگروه سهشنبه (چهارم خرداد ماه) در معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
به گزارش ایسنا، این جلسه با حضور سید مجتبی حسینی (معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس کارگروه ساماندهی مد و لباس)، حمید قبادی (مشاور اجرایی معاونت)، مریم پورشهابی (دبیر کارگروه)، غلامرضا منتظری (نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو کارگروه)، رییس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران و نمایندگان وزارت صنعت، معدن، تجارت، صدا و سیما، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، وزارت آموزش و پرورش، انجمن طراحان پارچه و لباس ایران، اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک و سازمان برنامه و بودجه برگزار شد.
در این جلسه استفاده از ظرفیتهای هنرهای سنتی و صنایع دستی و کاربردیسازی آن برای حوزه مد و لباس بررسی و مقرر شد معاونت صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با همکاری کارگروه ساماندهی مد و لباس ظرفیتهای جامع هنرهای سنتی و صنایعدستی مناطق مختلف را برای حوزه مد و لباس ارائه کنند.
سید مجتبی حسینی در این زمینه گفت: شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر از طرحهای معاونت امور هنری است که امسال اجرایی شد. این طرح بر اساس مطالعه و پژوهش انجام شد که بخشی از این پژوهش به سفرنامهها و روایتهای تاریخی از شهرها پرداخته است و بر اساس آن هر نقطهای از ایران بافتهها و منسوجات خود را داشته است. کارگروه ساماندهی مد و لباس هم در جشنواره بینالمللی مد و لباس فجر از چهار سال پیش توجه به ظرفیت های بومی و هویتی مناطق مختلف برای طراحی لباس را در اولویت قرار داد و هر دوره جشنواره با موضوع هایی از جمله نقش مکران، فر گلستان و بهشت کاشان برگزار شد.
همچنین در این جلسه پیشنویس آیین نامه اجرایی جشنوارههای وزارت آموزش و پرورش در حوزه مد و لباس و لباس دانش آموزان و عملکرد اصناف در زمینه تولید و عرضه لباسهای مبتنی بر فرهنگ ایرانی اسلامی مطرح شد.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0