تاریخ انتشار : چهارشنبه 3 نوامبر 2021 - 23:26
کد خبر : 74534

تربیت کاتبان قرآن به ویژگی حرم سوم اهل بیت(ع) بدل شود

تربیت کاتبان قرآن به ویژگی حرم سوم اهل بیت(ع) بدل شود

ایسنا/فارس نماینده ولی فقیه در استان فارس با بیان اینکه هر یک از حرم‌های اهل بیت(ع) در ایران اسلامی، ویژگی خاص و منحصر به فردی دارد، تاکید کرد که تربیت کاتبان قرآن، باید به یک ویژه حرم سوم اهل بیت، بدل شود. آیت‌الله لطف‌الله دژکام، پنجشنبه سوم تیرماه در مراسم افتتاحیه انجمن «کاتبان وحی» حرم مطهر

تربیت کاتبان قرآن به ویژگی حرم سوم اهل بیت(ع) بدل شود

ایسنا/فارس نماینده ولی فقیه در استان فارس با بیان اینکه هر یک از حرم‌های اهل بیت(ع) در ایران اسلامی، ویژگی خاص و منحصر به فردی دارد، تاکید کرد که تربیت کاتبان قرآن، باید به یک ویژه حرم سوم اهل بیت، بدل شود.

آیت‌الله لطف‌الله دژکام، پنجشنبه سوم تیرماه در مراسم افتتاحیه انجمن «کاتبان وحی» حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) گفت: در روایت‌ها آمده است که سریر قلم عالم تا عرش بالا می‌رود لذا دست‌هایی که شرف قرآن و کتابت آن پیدا می‌کنند، ارزش زیادی دارند.

تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) با تأکید بر اینکه اگر زیر سایه قرآن آییم تمام مسائل ما حل خواهد شد، افزود: هر میزان که از قرآن فاصله گرفتیم، بلا می‌کشیم و هرچقدر به آن نزدیک‌تر شویم کار بهتر خواهد بود.

آیت‌الله دژکام از هنرمندان حاضر در این جلسه خواست تا کار انجمن کاتبان وحی را ادامه دهند، گفت: حضرت احمدبن موسی(ع) دارای باغی به نام یسیره بودند که پدرشان به ایشان بخشیده بوده است و این باغ تبدیل به مرکز نگارش قرآن در مدینه شد و اینکه می‌گویند آن حضرت در طول عمر مبارکشان یک هزار قرآن کتابت کرده است  احتمالاً به این باز می‌گردد که ایشان مسئول چنین مرکز مهمی بوده است که در آن کتابت قرآن می‌شده است.

امام جمعه شیراز با بیان اینکه حضرت سیدمیرمحمد(ع) هم در شیراز کتابت قرآن می‌کرده است لذا این دو جهت در حرم جمع است، گفت: برخلاف حضرت احمدبن موسی(ع) که در آغاز ورود به شیراز به شهادت رسیدند، حضرت سیدمیرمحمد(ع) چند سالی را در شیراز زندگی کردند و کتابت قرآن به دست مبارک ایشان در این شهر انجام شده است.

وی با تأکید بر اینکه باید مجموعه کاتبان وحی در حرم حمایت شوند، گفت: هر کدام از حرم‌های مطهر اهل بیت(ع) در کشورمان دارای ویژگی‌های خاصی هستند و باید حرم سوم هم ویژگی خاصی برای تربیت کاتبان قرآن کریم و تلاوت آن داشته باشد و عطر و بوی قرآن و کتابت قرآن و تلاوت آن در این حرم مطهر جلوه ویژه پیدا کند.

آیت‌الله دژکام طبق سفرنامه ابن بطوطه شیرازی‌ها زمانی در تلاوت بسیار متبحر و سرآمد بوده‌اند، گفت: باید این جهت را به اوج ببریم و رشته تخصصی هم در خوشنویسی و هم املای قرآن که در شیراز اساتیدی داشته‌اند، دوباره احیا شوند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر همراهی قرآن و عترت حتی در کتابت قرآن گفت: باید این مکتب را در انجمن کاتبان وحی جلوه و بروز دهیم تا ضمن اینکه قرآن می‌خوانیم جلوه‌های ارتباط قرآن با اهل بیت(ع) هم دیده شود.

وی همچنین گفت: باید جایی برای دارالکتابه ویژه کارهای علمی و هنری در زمینه قرآن در حرم مطهر حضرت احمدبن موسی(ع) در نظر گرفته شود تا اینجا مرکزی برای چنین فعالیت‌هایی در جهان اسلام باشد و این کار هم نیاز به همراهی هنرمندان دارد و برای آن هم باید حمایت‌هایی مختلف از شخص رهبر معظم انقلاب تا دیگران را جذب کنیم.

آیت‌الله دژکام با تأکید بر اینکه قطعاً کار خوب مورد توجه همه هنرشناسان و اهل فضل قرار خواهد گرفت و از این جهت کارمان جلو خواهد رفت، گفت: تا زمانی که هستم این مسیر را پیگیری می‌کنم البته توقع ما از مجموعه زیاد است و این را با جدیت تمام دنبال کنید.

نماینده ولی فقیه در استان فارس از احداث صحن جدید سیدمیرمحمد(ع) در این حرم مطهر خبر داد و گفت: این صحن در حال طراحی است و باید هنر هنرمندان شیرازی حتی در عرصه کاشی کار هم در این حرم مطهر دیده شود. زمین‌های این صحن تملیک شده و طراحی‌ها هم در حال انجام است.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها