تعامل با دانشگاه تهران برای اختصاص ۱۳ هزار متر فضای مشترک آموزشی پژوهشی
معاون برنامه ریزی و توسعه منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران از تعامل این دانشگاه با دانشگاه تهران برای اختصاص بیش از ۱۳ هزار متر فضای مشترک برای انجام فعالیت های آموزشی و پژوهشی مشترک خبر داد. به گزارش ایسنا، دکتر محمود بیگلر در نشست هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی تهران از تسویه بدهی با پیمانکاران در
معاون برنامه ریزی و توسعه منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران از تعامل این دانشگاه با دانشگاه تهران برای اختصاص بیش از ۱۳ هزار متر فضای مشترک برای انجام فعالیت های آموزشی و پژوهشی مشترک خبر داد.
به گزارش ایسنا، دکتر محمود بیگلر در نشست هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی تهران از تسویه بدهی با پیمانکاران در پروژه های عمرانی دانشگاه خبر داد و گفت: تلاش کردیم تا در پروژه های عمرانی، بدهی پیمانکاران را تسویه کنیم و در چند ماه آینده نیز این رویه را ادامه خواهیم داد تا این پروژه ها را بدون بدهی تحویل دولت آینده دهیم.
وی سپس به کمک خیرین در بخش عمرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران اشاره کرد و گفت: پروژه های مرکز طبی ۲، بیمارستان ام اس، پروژه بیمارستان نیک اندیش الهام در شهر ری، از جمله مواردی هستند که با همکاری خیرین انجام و منابع آن تامین و در اختیار دانشگاه قرار گرفته است. این کمک خیرین ذخیره ای برای بخش عمرانی دانشگاه است و باید آنها را تکریم کرد تا در کنار دانشگاه باقی بمانند.
دکتر بیگلر، از چند سال اخیر به عنوان سال های سخت مالی یاد کرد و گفت: در این چندسال در سخت ترین وضعیت مالی قرار داشتیم که البته این مسئله مانعی برای توسعه بخش های عمرانی به وجود نیاورد و در همین دوره مدیریت ایشان ۳ پردیس منطقه ۲۲ و ۱۸ وبلوار فردوس ایجاد که نیازهای دانشگاه را در سال های آینده درزمینه های آموزشی وپژوهشی ودرمانی برطرف خواهدکرد. یکی از آنها در منطقه ۲۲ در زمینی حدود ۵۰ هکتار و دیگری در پردیس منطقه ۱۸ واقع شده است. بسیاری از بخش های دانشگاه همچون بیمارستان شریعتی ۲، انبار دارویی و دانشکده توانبخشی و بسیاری از بخش های دانشگاه می تواند در این دو کمپوس مستقر شوند و اقدامات خود را انجام دهند.
معاون برنامه ریزی و توسعه منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران تعامل با دانشگاه تهران را مفید دانست و تصریح کرد: در این تعامل بالغ بر۱۳ هزار مترمربع زمین جهت توسعه فضاهای آموزشی و پژوهشی قرار گرفت.
وی رشد ۳۰ درصدی اعتبارات پژوهشی را پاسخگوی نیازهای این بخش ندانست و افزود: برنامه ریزی شده تا کسری این بخش را از سایر منابع تامین کنیم.
دکتر بیگلر همچنین به مستندسازی املاک و منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران در سایر استان ها اشاره کرد و گفت: تلاش کردیم تا منابعی که در خارج از دانشگاه در معرض دست اندازی سایر دانشگاه ها و استان ها قرار داشت را مستند کنیم تا مزاحمت های سازمان های دیگر در این زمینه کاهش یابد. تاکنون اسناد بسیاری از املاک و دارایی های دانشگاه در استان های مختلف صادر شده است.
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0