تغییر در سیاستها و توجه به مردم بسیار ضروری است

رئیس فراکسیون مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با اشاره به افزایش خانه خریدن ایرانیان در ترکیه و برگزاری کنسرت خوانندگان ایرانی در این کشور گفت: تغییر در سیاستها و توجه به مردم و خواست های آنها بسیار ضروریست. معصومه پاشایی آقا بهرام در صفحه رسمی توییتر خود نوشت:«خرید حدود یازده هزار خانه در ترکیه! کنسرتهایی که

رئیس فراکسیون مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با اشاره به افزایش خانه خریدن ایرانیان در ترکیه و برگزاری کنسرت خوانندگان ایرانی در این کشور گفت: تغییر در سیاستها و توجه به مردم و خواست های آنها بسیار ضروریست.
معصومه پاشایی آقا بهرام در صفحه رسمی توییتر خود نوشت:«خرید حدود یازده هزار خانه در ترکیه! کنسرتهایی که هر شبش صدها میلیارد هزینه برای ایران دارد و ثروتمان به سرعت در جیب سایر کشورها سرازیر میشود! کمی تغییر در سیاستها و توجه به مردم و خواستهای آنها بسیار ضروریست، چرا که ایران متعلق به تمام ایرانیان هست و همه با هم باید بسازیمش!»
منبع: ايسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0