معاون مالی و اقتصادشهری شهرداری تهران، با اشاره به اینکه اجرای طرح سامانه سهند، نقش مهمی در مدیریت سفرهای درون شهری دارد، گفت: راه اندازی این سامانه، هیچ تاثیری در کاهش میزان حقوق و حق الزحمه رانندگان ندارد.
به گزارش ایسنا، عبدالحمید امامی با اعلام این خبر افزود: همکاران راننده خودرو سرویس شهر، همچون خانواده ما هستند و توجه ویژه به معیشت این قشر زحمت کش از اولویت های برنامه مدیریت شهری می باشد و تلاش ما این است که در مسیر خدمت به این عزیزان گام برداریم.
وی اضافه کرد: اجرای طرح سامانه سهند در راستای هوشمند سازی ناوگان حمل و نقل شهرداری تهران و به منظور شفافیت بخشی سفرهای درون شهری است که انجام میشود.
امامی از تمدید قرارداد رانندگان خودرو سرویس از تاریخ اول فروردین ماه سال جاری خبر داد و افزود: در جهت ارتقای سطح معیشت و پرداخت حق بیمه این عزیزان، مشکل قرارداد آنان مرتفع شده و مابه التفاوت حقوق فروردین و اردیبهشت ماه نیز به حساب رانندگان واریز می شود.
معاون مالی و اقتصادشهری شهرداری تهران، با اشاره به افزایش سرانه اضافه کار رانندگان خودرو سرویس ادامه داد: سقف ساعت کار رانندگان، از ۳۵۰ به ۳۶۰ افزایش یافته؛ همچنین سرانه ساعت کار از ۳۲۰ به ۳۳۰ ساعت ارتقاء پیدا کرده است.
وی تصریح کرد: همچنین یک روز در ماه برای رسیدگی به امور فنی خودرو در نظر گرفته شده که رانندگان با هماهنگی بخش های مربوطه می توانند به رفع ایرادات فنی خودروی خود بپردازند.
امامی از افزایش ۳۰ در صدی قرارداد رانندگان خودرو سرویس نسبت به سنوات گذشته سخن گفت و افزود: مبلغ ۲ در صدی که تحت عنوان صندوق ذخیره از فیش حقوقی آنان کسر می شد؛ به صورت اختیاری تغییر یافته است.
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران، با تاکید بر اینکه توجه ویژه به معیشت رانندگان خودرو سرویس از اولویت های مهم اجرای طرح سامانه سهند است، تصریح کرد: مبلغ ۳۰ هزار تومان نیز به صورت ماهیانه جهت استفاده از اینترنت همراه که برای سامانه سهند، استفاده می شود در نظر گرفته شده است.
بر اساس پایگاه خبری معاونت مالی و اقتصاد شهری، یک درصد از سود بالاسری شرکت خودرو سرویس شهر در قراردادهای جدید فی مابین این شرکت با رانندگان کم شده است.
انتهای پیام
منبع:ایسنا