توقف روند افزایشی آبگرفتگی در شهر گمیشان

فرماندار شهرستان گمیشان گفت: آبگرفتگی که طی چند روز گذشته در شهر گمیشان در حال افزایش بود، طی دیروز و امروز افزایش نداشته است. البته در حال حاضر حدود 35 درصد از شهر دچار آبگرفتگی است. به گزارش ایسنا-منطقه گلستان، امیرشیر توماج در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: لایروبی کانال های اطراف و داخل

وی افزود: راه مواصلاتی گمیشان به بندر ترکمن با ایجاد چندین پل بازگشایی شده و اقلام سوختی و غذایی و غیره را از این طریق وارد گمیشان می کنیم.
توماج با بیان اینکه ما از حضور و کمک مردم انرژی می گیریم، گفت: مردم اطمینان داشته باشند که تمامی مسئولین با قوت پای کار هستند تا مشکلات آنها کمتر شود.
فرماندار گمیشان با اشاره به اهمیت ساماندهی دریافت کمک های مردمی، تصریح کرد: در این مدت بعضا شاهد بودیم در برخی از معابری که دچار آبگرفتگی شده، دو بار اقلام ضروری توزیع می شد و در برخی از معابر این اقلام اصلا توزیع نمی شد. به همین دلیل از مردم خیر می خواهیم که اقلام خود را با هماهنگی هلال احمر توزیع کنند.
توماج تاکید کرد: کمیته ای با حضور دستگاه های مختلف شهرستان و بسیج و ائمه جماعات تشکیل شده و توزیع اقلام را بر اساس آمار ثبت احوال و مرکز بهداشت انجام می دهند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0