اخبار

توقیف شناور صید ترال در آب‌های بندر گناوه

توقیف شناور صید ترال در آب‌های بندر گناوه

ایسنا/بوشهر فرمانده مرزبانی استان بوشهر از توقیف یک فروند شناوری صیادی با بیش از یک میلیارد ریال ادوات صید ترال در آبهای بندر گناوه خبر داد.

سردار رضایی‌نژاد، فرمانده مرزبانی استان بوشهر اظهار کرد: با توجه به فصل صید و صیادی در استان بوشهر ایجاد امنیت و مقابله با عناصر متخلف، مانند صیادان غیرمجاز در دستور کار دریابانان می‌باشد.

وی در ادامه افزود: اکیپ گشت دریایی ناوگروه شناوری پایگاه دریابانی گناوه به کمک اقدامات تاکتیکی موفق شدند یک فروند شناور صیادی به علت فعالیت غیرقانونی مجهز به ادوات صید ترال شامل تور گوفه، طناب گوفه، تخته گوفه و مقدار تقریبی ۹۰۰ کیلوگرم ماهی به ارزش یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون ریال توقیف کنند.

فرمانده مرزبانی استان بوشهر در پایان گفت: فرد متخلف به همراه شناور توقیفی جهت سیر مراحل قانونی به ناوگروه شناوری پایگاه دریابانی گناوه دلالت داده شد.

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *