تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 2 دسامبر 2021 - 20:35
کد خبر : 137135

توقیف 3 ميليارد پارچه‌های قاچاق در خرم‌آباد

توقیف 3 ميليارد پارچه‌های قاچاق در خرم‌آباد

فرمانده انتظامي لرستان از توقيف يك دستگاه كاميون كشنده و كشف پارچه‌های قاچاق در شهرستان خرم‌آباد خبر داد. به گزارش ایسنا منطقه لرستان، سردار مهديان نسب در تشریح این خبر گفت: ماموران مبارزه با قاچاق پلیس آگاهی استان در راستای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و مقابله با قاچاق كالا پس از هماهنگی با مقام قضائی

توقیف 3 ميليارد پارچه‌های قاچاق در  خرم‌آباد
فرمانده انتظامي لرستان از توقيف يك دستگاه كاميون كشنده و كشف پارچه‌های قاچاق در شهرستان خرم‌آباد خبر داد.

به گزارش ایسنا منطقه لرستان، سردار مهديان نسب در تشریح این خبر گفت: ماموران مبارزه با قاچاق پلیس آگاهی استان در راستای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و مقابله با قاچاق كالا پس از هماهنگی با مقام قضائی حين کنترل بزرگراه خرم‌آباد – اندیمشک به يک دستگاه کاميون که از استان های جنوبی به سمت مرکز کشور در حال تردد بود مشکوک شده و آن را متوقف کردند.

این مقام ارشد انتظامی استان افزود: ماموران در بازرسی از خودرو مذكور 345 تخته پارچه خارجي قاچاق کشف و يك نفر را در این رابطه دستگير و با تشکیل پرونده تحویل مراجع قضائی دادند.

فرمانده انتظامی استان لرستان در پايان اظهار کرد: کارشناسان ارزش کالای مکشوفه را 3 ميليارد ریال برآورد کردند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها