تاریخ انتشار : شنبه 17 ژوئن 2023 - 21:34
کد خبر : 208238

تولید سالانه ۶۰۰ هزار بذر و نهال توسط شرکت بذر و نهال رضوی

تولید سالانه ۶۰۰ هزار بذر و نهال توسط شرکت بذر و نهال رضوی

به گزارش ایلنا از مشهد، محمد هاشم زاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: پارسال ۱۲ هزار کشاورز به شرکت بذر و نهال رضوی برای خریداری نهال مراجعه کردند که دستکم ۴۰۰ هزار نهال از این شرکت خریداری شد. وی اظهار داشت: بر اساس آمارها سالانه ۲۵۰ میلیون دلار برای واردات بذر

تولید سالانه ۶۰۰ هزار بذر و نهال توسط شرکت بذر و نهال رضوی

به گزارش ایلنا از مشهد، محمد هاشم زاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: پارسال ۱۲ هزار کشاورز به شرکت بذر و نهال رضوی برای خریداری نهال مراجعه کردند که دستکم ۴۰۰ هزار نهال از این شرکت خریداری شد.

وی اظهار داشت: بر اساس آمارها سالانه ۲۵۰ میلیون دلار برای واردات بذر صیفی و سبزی در کشور هزینه می‌شود و ۹۹ درصد بذر مصرفی سبزی و صیفی وارداتی است.

مدیر عامل شرکت بذر و نهال رضوی با اشاره به بذر وارداتی و مشکلات امنیت غذایی اظهار داشت: بیش از نیمی از شرکت ها و تولیدکنندگان بذر و نهال نیز آمریکایی و اسرائیلی یا وابسته به این دو کشور هستند و خودکفایی در این زمینه ضروری است.

وی با بیان اینکه تولید بذر هیبرید سبزی و صیفی از اولویت های شرکت بذر و نهال رضوی است، افزود: این موضوع نیازمند سرمایه گذاری زیاد و همچنین زمانبر است.

هاشم زاده گفت: به دنبال راه‌اندازی کارخانه بذر با جدیدترین فناوری‌ها با یکی از کشورهای اروپایی هستیم که طبق برآورد انجام شده ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار یورو سرمایه نیاز دارد و نیازمند تسهیلات دولتی است تا هرچه زودتر به مرحله اجرا برسد.

رئیس هیات مدیره شرکت بذر و نهال رضوی هم بیان کرد: مهمترین خطر بذر وارداتی نابودی “ژِرم پلاس” بذر گیاهان داخلی است.

سید حسین نعمتی ادامه داد: ما نیازمند ایجاد بانک ژن و بانک بذر هستیم که در زمینه تولید سبزی و صیفی وابسته به کشورهای دیگر نباشیم.

وی با بیان اینکه اولویت شرکت بذر و نهال رضوی تولید بذر سبزی و صیفی و گیاهان زراعی است، گفت: تولید بذر از نظر امنیت غذایی اهمیت فراوانی دارد و آستان قدس به منظور بی نیازی از واردات بذر اقدامات مختلفی در حال اجرا دارد.

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها