تاریخ انتشار : دوشنبه 8 نوامبر 2021 - 22:24
کد خبر : 81060

جهان پس از مرگ

جهان پس از مرگ

ایسنا/کردستان برای همه ما پیش آمده که برای یک روز یا حتی چند ثانیه هم که شده باشد به مرگ فکر کرده باشیم و هراس از مرگ تا چند روز ذهن و فکرمان را به خود مشغول کرده باشد. آدمی همیشه از چیزهای ناشناخته و غریب وقتی که کسی نیست تا تجربه‌ خود را در خصوص

جهان پس از مرگ

ایسنا/کردستان برای همه ما پیش آمده که برای یک روز یا حتی چند ثانیه هم که شده باشد به مرگ فکر کرده باشیم و هراس از مرگ تا چند روز ذهن و فکرمان را به خود مشغول کرده باشد.

آدمی همیشه از چیزهای ناشناخته و غریب وقتی که کسی نیست تا تجربه‌ خود را در خصوص آن بازگو کند؛ هراس دارد.

هراس از اینکه جهان و دنیای پس از مرگ چه جهانی است؟ پس از مرگ چه اتفاقی برای روح آدمی می‌افتد؟ آیا مرگ پایان حیات آدمی است؟ آدمی پس از دنیای فانی به چه دنیایی منتقل می‌شود؟ این‌ها سوالاتی هستند که همیشه در حد سوال در ذهن آدمی باقی می‌ماند و جوابی بر آن نیست.

کتاب “جهان پس از مرگ؛ بررسی علمی تجربیات نزدیک به مرگ” نوشته جفری لانگ است که یکی از معتبرترین و جالب‌ترین کتاب‌هایی است که در حیطه‌ تجربیات نزدیک به مرگ نوشته شده و در اولین سال انتشارش به یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های سال آمریکا تبدیل شد.

جفری لانگ متخصص درمان تومورهای سرطانی با همکاری پل پری در سال ۲۰۱۰ کتاب خود را با نام «شواهدی دال بر ادامه حیات پس از مرگ» که حاصل سال‌ها پژوهش و بررسی تجربیات نزدیک به مرگ بیش از ۶۰۰ نفر از کشورها و فرهنگ‌های مختلف بود منتشر کرد.

وی در این کتاب مدعی می‌شود که دلایل قانع کننده‌ای از روی بررسی تجربه‌های نزدیک مرگ به دست آورده که بر بقای آگاهی و حیات پس از مرگ دلالت دارد. لانگ معتقد است به شواهدی علمی رسیده که برای او وجود حیات پس از مرگ مسجل شده است.

به گفته لانگ، بهترین شاهد برای فهمیدن آنچه هنگام مرگ رخ می‌دهد، تجربیات افرادی است که به مرگ نزدیک شده یا دچار مرگ بالینی شده‌اند و تجربه‌ نزدیک به مرگ را پشت سر گذاشته‌اند. او در پژوهش‌هایش به این نتیجه رسید که اکثریت قابل ملاحظه‌ای از افراد با تجربه‌ نزدیک به مرگ، به واقعی بودن تجربه‌ خود باور داشته و آن را دلیلی برای وجود حیات پس از مرگ می‌دانستند.

نتایج پژوهش لانگ نشان می‌دهد به رغم عدم تشابه تجربه‌های نزدیک به مرگ افراد، الگوی مشترکی از عناصر موجود در این تجربیات قابل مشاهده است و معمولا این عناصر با یک ترتیب ثابت و یکسانی رخ می‌دهند.

در مجموع از پژوهش‌های محققان چنین بر می‌آید که تجربیات نزدیک به مرگ می‌تواند شامل دوازده عنصر زیر یا تعدادی از آن‌ها باشد. تجربه‌ خروج از بدن (جدایی هشیاری از بدن جسمانی)، تقویت حواس پنجگانه، هیجانات و احساسات شدید و عموما مثبت، عبور از یک تونل، مواجهه با نوری روشن (درخشان) و یا روحانی، مواجه با اشخاص روحانی، دوستان و اقوام فوت شده، احساس دگرگونی ماهیت زمان و مکان، مرور رویدادهای زندگی، ورود به قلمروی غیرمادی، کسب و فراگیری دانشی خاص، روبرو شدن با مرز یا مانع، بازگشت به بدن (داوطلبانه یا غیر داوطلبانه).

اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که به دنبال راهی برای شناخت و آگاهی نسبت به دنیای پس از مرگ هستید خواندن این کتاب را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها