تاریخ انتشار : چهارشنبه 3 نوامبر 2021 - 22:25
کد خبر : 74376

حذف کوکی‌های تبلیغاتی در مرورگر گوگل به تاخیر افتاد

حذف کوکی‌های تبلیغاتی در مرورگر گوگل به تاخیر افتاد

گوگل حذف کوکی‌های تبلیغاتی در مرورگر اینترنتی کروم را تا اواخر سال ۲۰۲۳ به تاخیر انداخت. به گزارش ایسنا، گوگل نخست در سال ۲۰۲۰ متعهد شد کوکی‌های تبلیغاتی را در مدت دو سال حذف کند و مانع فعالیت کوکی‌های شخص ثالث شود که تبلیغات کنندگان از آنها برای ردیابی کاربران و بررسی عملکرد کمپینهای بازاریابی

حذف کوکی‌های تبلیغاتی در مرورگر گوگل به تاخیر افتاد

گوگل حذف کوکی‌های تبلیغاتی در مرورگر اینترنتی کروم را تا اواخر سال ۲۰۲۳ به تاخیر انداخت.

به گزارش ایسنا، گوگل نخست در سال ۲۰۲۰ متعهد شد کوکی‌های تبلیغاتی را در مدت دو سال حذف کند و مانع فعالیت کوکی‌های شخص ثالث شود که تبلیغات کنندگان از آنها برای ردیابی کاربران و بررسی عملکرد کمپینهای بازاریابی دیجیتالی استفاده می‌کنند.

این شرکت سپس آزمایش ابزارهای نرم افزاری را آغاز کرد تا راهکاری را جایگزین کوکی‌هایی کند که اجازه دهد تبلیغات هدفمند بدون شناسایی مصرف کنندگان شخصی نمایش داده شود. این ابزارها با استقبال سرد بعضی از شرکتهای رسانه ای و بازاریابی روبرو شدند.

وینای گوئل، مدیر مهندسی کروم در یک پست وبلاگ نوشت: اگرچه پیشرفت قابل ملاحظه ای در این ابتکار صورت گرفته اما روشن شده که زمان بیشتری در این اکوسیستم نیاز است تا این روند اصلاح شود. وی توضیح داد گوگل حذف کوکی‌ها را در دو مرحله اجرا می کند که شامل یک آزمایش ۹ ماهه برای ناشران، طراحان و تبلیغات کنندگان وب است که در اواخر سال ۲۰۲۲ شروع می شود و سپس یک دوره نهایی سه ماهه که در سال ۲۰۲۳ شروع می شود.

کوکی‌های وب به ایجاد صنعت عظیم تبلیغات وب کمک کردند که گوگل در آن پیشتاز است اما این ابزارهای ردیابی هدف موج قوانین حریم خصوصی و تغییرات قرار گرفته اند. اپل کوکی‌های شخص ثالث را از مرورگر سافاری حذف کرده و بازاریابان را وادار کرده است برای ردیابی مصرف کنندگان، موافقت آنها را دریافت کنند. گوگل با آگاهی کامل از اهمیت کسب و کار تبلیغات خود و همچنین تفحص ضد انحصارطلبی فزاینده حرکت می کند.

بر اساس گزارش رویترز، رگولاتور انگلیس اوایل ژوئن اعلام کرد تغییرات آتی کروم رقابت را کاهش داده و ناشران را از درآمد محروم می کند. گوگل در واکنش به این اظهارات متعهد شد استفاده از اطلاعات مصرف کننده را محدود کرده و هیچ گونه دسترسی خاصی به ابزارهایش ندهد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها