تاریخ انتشار : دوشنبه 22 نوامبر 2021 - 20:48
کد خبر : 120516

خلاقیت در داشتن ایده‌های نو، یکی از مهم‌ترین فاکتورهاست

خلاقیت در داشتن ایده‌های نو، یکی از مهم‌ترین فاکتورهاست

ایسنا/لرستان رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان گفت: در دنیای رقابتی و پرتکاپوی امروزی، نوآوری و خلاقیت در داشتن ایده‌های نو، یکی از مهم‌ترین فاکتورهای رسیدن به موفقیت محسوب می‌شود. دکتر ایرج نیک‌پی امروز در رویداد استارتاپی گچ که با همکاری مرکز علمی کاربردی  آریا گچ پلدختر که به صورت مجازی در دانشگاه جامع علمی کاربردی

خلاقیت در داشتن ایده‌های نو، یکی از مهم‌ترین فاکتورهاست

ایسنا/لرستان رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان گفت: در دنیای رقابتی و پرتکاپوی امروزی، نوآوری و خلاقیت در داشتن ایده‌های نو، یکی از مهم‌ترین فاکتورهای رسیدن به موفقیت محسوب می‌شود.

دکتر ایرج نیک‌پی امروز در رویداد استارتاپی گچ که با همکاری مرکز علمی کاربردی  آریا گچ پلدختر که به صورت مجازی در دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان برگزار شد، اظهار کرد: هدف از برگزاری این رویداد انتخاب و معرفی ایده‌پردازان برتر است که تاکنون هفت ایده وارد این مجموعه شده که در خصوص گچ و ارزش افزوده آن است و توسط داوران ارزیابی می‌شوند.

وی ادامه داد: پس از ارزیابی ایده‌های برتر مشخص و صاحبان این ایده‌ها به صنایع معرفی می‌شوند تا در صنعت تبدیل به محصول شوند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان گفت: از مجموع ۳۰ ایده هفت ایده مذکور انتخاب و در مرحله داوری هستند.

نیک‌پی با اشاره به اینکه گچ قدمت دیرینه و پنج هزار ساله‌ای دارد و در ساخت وساز، ابنیه، هنر، پزشکی و آموزش کاربرد دارد، افزود: پیش از اینکه این فرآورده تولید شود افراد زیادی دست‌اندرکار صنعت گچ هستند و اشتغالزایی در آن مشهود است.

وی اضافه کرد: صاحبان ایده به دنبال این هستند که این محصول خام را بهتر فرآوری و تولید کنند تا زمینه صادرات و تجهیز و ارزش افزوده آن را داشته باشیم.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی  لرستان بیان کرد: همه ما می‌دانیم که مشاغل و کسب و کارهای بزرگ و موفق، روزی از یک ایده نو برای راه‌اندازی کسب و کاری شخصی شروع شده است.

این مسئول گفت: در دنیای رقابتی و پرتکاپوی امروزی، نوآوری و خلاقیت در داشتن ایده‌های نو، یکی از مهم‌ترین فاکتورهای رسیدن به موفقیت محسوب می‌شود.

منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها