تاریخ انتشار : سه‌شنبه 24 آگوست 2021 - 23:30
کد خبر : 6640

خودکفا کنندگان قم در زمینه بذرهای اصلاحی گندم و جو تجلیل شدند

خودکفا کنندگان قم در زمینه بذرهای اصلاحی گندم و جو تجلیل شدند

 رئیس سازمان جهادکشاورزی استان قم از مدیران تعاونی روستایی و همچنان مسئولان بخش بذرهای اصلاح شده گندم و جو که قم رااز این کالای بسیار مهم خودکفا کردند تقدیر کرد. مراسم تقدیر از اتحادیه شرکتهای تعاونی روستایی استان قم برای کسب رتبه برتر در تولید بذور اصلاح شده جو ، گندم با حضور رییس سازمان جهاد

خودکفا کنندگان قم در زمینه بذرهای اصلاحی گندم و جو تجلیل شدند

 رئیس سازمان جهادکشاورزی استان قم از مدیران تعاونی روستایی و همچنان مسئولان بخش بذرهای اصلاح شده گندم و جو که قم رااز این کالای بسیار مهم خودکفا کردند تقدیر کرد.

مراسم تقدیر از اتحادیه شرکتهای تعاونی روستایی استان قم برای کسب رتبه برتر در تولید بذور اصلاح شده جو ، گندم با حضور رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قم و مدیر سازمان تعاون روستایی استان قم و جمعی از مدیران تشکل ها و تعاونی های روستایی و کشاورزی استان برگزار شد.

در این مراسم مسئولان بخش های مختلف به ارایه چگونگی کسب رتبه برتر قم در زمینه تولید بذرهای اصلاحی پرداختند.

عباس پورمیدانی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان قم در این مراسم گفت: بسیاری هنوز تصور می کنند که گندم از دانه گندم کشت می شود ولی تفاوت بین بذر و دانه را باید در نظر بگیریم.

وی افزود: اگر بخواهیم از میان گیاهان، گندم را مثال بزنیم باید بگوییم که دانه گندم با بذر گندم متفاوت است. بذر گواهی شده بذر اصلاحی و شناسنامه دار است که ممکن است تولید آن 15 سال طول بکشد. مقدارش در حد چند کیلو است و بعد باید تکثیر شود که کشاورزان بتوانند آن را بکارند. پس دارای پروسه تولید طولاتی است.
وی اظهارکرد: درد تولید محصولات حاصل یک بذر استاندارد است. معیار سلامت غذایی همین بذرهای اصلاحی است.هر استان در این زمینه تعهداتی دارد که نسبت به استان خودش. تعهدات قم نسبت به خود استان به خوبی در حال انجام است.

رئیس سازمان جهاکشاورزی استان قم بیان کرد: در پاییزگذشته بذرها کم بود در بازاردر قم وضع خوبی داشتیم. در قم 100درصد تعهدات انجام شده است. در خصوص جو نیز وضعیت تامین بذر در حد عالی است.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها