تاریخ انتشار : سه‌شنبه 16 نوامبر 2021 - 16:10
کد خبر : 95797

دخل و خرج نانوایی‌ها با هم سازگار نیست

دخل و خرج نانوایی‌ها با هم سازگار نیست

ایسنا/البرز رئیس اتاق اصناف البرز گفت: هر چند دخل و خرج نانوایی‌ها با هم سازگار نیست ولی این اصلا توجیه خوبی برای تخلف نیست و در صورت مشاهده تخلف، چاره‌ای جز قطع سهمیه آرد واحد متخلف باقی نمی‌ماند. بهروز حصاری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه علی رغم ابلاغ نرخ جدید نان همچنان شاهد

دخل و خرج نانوایی‌ها با هم سازگار نیست

ایسنا/البرز رئیس اتاق اصناف البرز گفت: هر چند دخل و خرج نانوایی‌ها با هم سازگار نیست ولی این اصلا توجیه خوبی برای تخلف نیست و در صورت مشاهده تخلف، چاره‌ای جز قطع سهمیه آرد واحد متخلف باقی نمی‌ماند.

بهروز حصاری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه علی رغم ابلاغ نرخ جدید نان همچنان شاهد انجام برخی تخلفات از سوی نانوایان هستیم، اظهار کرد: با بررسی‌های صورت گرفته، بین ۲۵ تا ۳۰ درصد نانوایی‌های استان تخلفاتی چون کم فروشی، گران فروشی و … دارند.

وی با اشاره به اینکه بیشتر تخلفات از سوی واحدهای اجاره‌ای نانوایی صورت می‌گیرد، ادامه داد: با ابلاغ نرخ جدید نان، صاحبان مغازه‌ها هم کرایه خود را افزایش داده‌اند و از ابتدای سال هم که شاهد افزایش دستمزد کارگران نانوایی بوده‌ایم و همه این‌ها زمینه بروز برخی تخلفات را فراهم کرده است.

وی ادامه داد: هر چند دخل و خرج نانوایی‌ها با هم سازگار نیست ولی این اصلا توجیه خوبی برای تخلف نیست و در صورت مشاهده تخلف، چاره‌ای جز قطع سهمیه آرد واحد متخلف باقی نمی‌ماند.

این مسئول تاکید کرد: در بحث نان رصد دقیقی در حال انجام است و از مردم می خواهیم به عنوان چشم و گوش نظارتی ما، تخلفات را به ۳۶۱۱۷ گزارش دهند و نتیجه راهمان روز دریافت کنند.

حصاری در بخش دیگری از صحبت‌های خود به مشکل دو نرخی بودن مرغ اشاره کرد و گفت: در حال حاضر در هیچ یک از واحدهای مرغ فروشی سطح استان مرغ با نرخ دولتی عرضه نمی‌شود و این مرغ تنها در بازار روزهای برخی از مناطق توزیع می‌شود.

رئیس اتاق اصناف البرز گفت: رابطه بین عرضه  و تقاضا نقش مهمی در تعیین قیمت مرغ دارد و در حال تلاش هستیم و امیدواریم با اتخاذ راهکار مناسب، قیمت مرغ به حالت تعادلی برگردد.

منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها