تاریخ انتشار : شنبه 2 اکتبر 2021 - 16:22
کد خبر : 72257

رادار هرمز و شبیه‌ساز شمس رونمایی شد

رادار هرمز و شبیه‌ساز شمس رونمایی شد

صبح شنبه در مراسمی با حضور فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش رادار هرمز و شبیه‌ساز شمس رونمایی شد.   رادار تاکتیکی برد متوسط هرمز و شبیه ساز شمس از سامانه‌های راهبردی برد بلند است که  با حضور امیر سرتیپ علیرضا صباحی فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش و جمعی از معاونان این نیرو در سازمان

رادار هرمز و شبیه‌ساز شمس رونمایی شد 

صبح شنبه در مراسمی با حضور فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش رادار هرمز و شبیه‌ساز شمس رونمایی شد.

  رادار تاکتیکی برد متوسط هرمز و شبیه ساز شمس از سامانه‌های راهبردی برد بلند است که  با حضور امیر سرتیپ علیرضا صباحی فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش و جمعی از معاونان این نیرو در سازمان خودکفایی نیروی پدافند هوایی ارتش رونمایی شد.
امیر سرتیپ صباحی فرد در مراسم رونمایی از این تجهیزات گفت: هدف از اجرای پروژه هرمز طراحی و ساخت یک دستگاه  رادار برد متوسط است به نحوی که علاوه بر استخراج اطلاعات سرعت هدف بتواند فاصله هدف را با دقت بالا استخراج و اطلاعات را با کیفیت بالا به مرکز کنترل آتش موشک‌های پدافند هوایی ارسال کند.
وی تصریح کرد: افزایش توان رزمی، مداومت کاری بالا و کمترین زمان لازم برای تعمیر و نگهداری و دقت بالا در اندازه گیری در سمت و ارتفاع هدف و ارتقاء قدرت تفکیک اهداف بهبود زاویه پوشش آنتن سرعت آشکارسازی اهداف نسبت به رادارهای دیگر از قابلیت‌های رادار هرمز است.
فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش با بیان اینکه سامانه کاملا ایرانی شمس از جمله سامانه های  شبیه ساز سامانه‌های راهبردی برد بلند نیروی پدافند هوایی ارتش علیه موشکهای بالستیک و طیف وسیعی از اهداف دیگر است، خاطر نشان کرد: این سامانه از نظر ظاهری و عملکردی متناسب با تهدیدهای در کلاس سامانه‌های برد بلند طراحی شده و می‌توان از طریق آن سناریوهای رزمی مدرن و به روز را طراحی و اجرا کرد.
وی افزود: طرح ریزی عملیات سریع و قاطع با تکیه بر فناوری‌های برتر و تجهیزات کامل و پیشرفته یعنی انتخاب اهداف و متنوع براساس تهدیدشناسی از دیگر کاربردهای این محصول است.
امیر صباحی فرد اظهار کرد: طراحی سناریوهای رزمی براساس موقعیت جغرافیایی کشور، آشنایی کارکنان با سناریوهای محتمل بر اساس تهدیدشناسی منطقه سیستم ارزیابی عملکرد اُپراتور توسط نرم افزار تحلیل و نمره و انجام صرفه‌جویی در هزینه‌ها و آمادگی است.
منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها