تاریخ انتشار : دوشنبه 25 اکتبر 2021 - 17:40
کد خبر : 18472

راهکارهای پیشگیری از توقف یا طولانی شدن طرح های پژوهشی

راهکارهای پیشگیری از توقف یا طولانی شدن طرح های پژوهشی

در اولین جلسه شورای پژوهشی گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال ۱۴۰۰ درباره فرآیند انتخاب موضوع پایان نامه و نحوه پژوهش و انجام آن توسط دستیاران بحث و گفت و گو شد. به گزارش ایسنا، اولین جلسه شورای پژوهشی این مرکز در سال جدید یکشنبه، ۹ خرداد ۱۴۰۰  با حضور دکتر محمد طاهررجبی،

راهکارهای پیشگیری از توقف یا طولانی شدن طرح های پژوهشی

در اولین جلسه شورای پژوهشی گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال ۱۴۰۰ درباره فرآیند انتخاب موضوع پایان نامه و نحوه پژوهش و انجام آن توسط دستیاران بحث و گفت و گو شد.

به گزارش ایسنا، اولین جلسه شورای پژوهشی این مرکز در سال جدید یکشنبه، ۹ خرداد ۱۴۰۰  با حضور دکتر محمد طاهررجبی، معاون پژوهشی بیمارستان فارابی برگزار شد.

بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، در این جلسه  ۱۷ طرح و پروپوزال مربوط به بخش‌های قرنیه، رتین، اربیت و مجرای اشکی، استرابیسم و گلوکوم  با حضور پیشنهاد دهندگان، استادان راهنما، مشاوران و داوران، مطرح و بررسی شدند.

همچنین دکتر رجبی، معاون پژوهشی بیمارستان در این جلسه درباره فرآیند انتخاب موضوع پایان نامه و نحوه پژوهش و انجام آن توسط دستیاران و راهکارهای پیشگیری از توقف یا طولانی شدن پژوهش‌ها توضیحاتی داد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها