نماینده مردم لردگان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در شرایط اقتصادی فعلی کشور نامگذاری شعار سال به نام رونق تولید یک سرلوحه و مسیر مطلوبی است، گفت: این امر بیشتر به حوزه اجرایی کشور مرتبط است و باید دولت برنامهریزی کرده و نمایندگان محلی و ملی کمک کنند تا به سمتی حرکت شود که تولید رونق یاید که به تبع این مهم، افزایش اشتغال، سرمایه و درآمد حاصل خواهد شد .
محمد خالدی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا – منطقه چهارمحال و بختیاری -اظهار کرد: امسال نامگذاری شعار سال بر محور تولید بوده و مشکل اصلی کشور موضوع اشتغال است .
وی با بیان اینکه یکی از مولفههای مهم هر جامعه مباحث اقتصادی است که به حوزههای تولید و مصرف ارتباط دارد، افزود: گلایه امروز مردم و صحبت هر محفلی، مسائل اقتصادی است و اینکه درآمدها برای مخارج زندگی کافی نیست و جوانان بیکار هستند .
خالدی با اشاره به اینکه در شرایط اقتصادی فعلی کشور نامگذاری شعار سال به نام رونق تولید یک سرلوحه و مسیر مطلوبی است، تاکید کرد: این امر بیشتر به حوزه اجرایی کشور مرتبط است و باید دولت برنامهریزی کرده و نمایندگان محلی و ملی کمک کنند تا به سمتی حرکت شود که تولید رونق یاید که به تبع این مهم، افزایش اشتغال، سرمایه و درآمد حاصل خواهد شد .
عضو کمیسیون انرژی مجلس ادامه داد: در بعد ملی بایستی کشور برای ارتقاء تمامی حوزههای اقتصادی در مقایسه با سایر کشورها مورد سنجش قرار گیرد .
وی در خصوص اینکه برای تحقق شعار رونق تولید چه باید کرد، تصریح کرد: این امر مسئله روز چهارمحال و بختیاری هم است و باید تلاش شود تا راههایی که به رونق تولید کمک میکند، یافته شود و نخستین برنامه این است که استان در حوزه تولید چه ظرفیتهایی داشته و دارد که در حال حاضر خاموش است یا به درستی فعال نیست .
خالدی ادامه داد: واضح است که استان یک استان صنعتی نیست و به عقیدهام بیشتر کشاورزی و دامپروری است البته صنایع نیز وارد چهارمحال و بختیاری شده که نباید به دنبال صنایع سنگین بود بلکه بایستی روی صنایع سبک سرمایهگذاری کرد و این سرمایهگذاری توسط مردم در داخل کشور و در سطح کلان از سایر کشورهای سرمایهگذار صورت گیرد .
وی کشاورزی و دامپروری و صنایع تبدیلی کوچک مرتبط با آنان را از ظرفیتهای مهم استان دانست و گفت: پرداختن به صنایع کوچک و تبدیلی که در حد توان مالی مردم استان باشد نیز از دیگر ظرفیتها در چهارمحال و بختیاری است .
خالدی اظهار کرد: گردشگری نیز یک راه جدید است که به مسائل اقتصادی و رونق تولید کمک خواهد کرد و اکنون شرایط در استان محیا است و تنها نیازمند همت و روحیه جهادی است زیرا ممکن نیست با بودجههای دولتی کاری کرد به دلیل اینکه این اعتبارات صرف زیرساختها مانند جاده، آب، بهداشت و … میشود .
وی با اشاره به اینکه در حوزه تولید بایستی سرمایهگذاری شود و برای سرمایهگذاری نیز باید به سراغ افراد دارای علاقه و توانمند رفت، تاکید کرد: امروز گلایههایی که از تولید کنندگان شنیده میشود به عملکرد دستگاههای متولی مربوط میشود که باید سرمایهگذار و تولید کننده را تشویق کرد و موانع و بروکراسی اداری کاسته شود .
نماینده مردم لردگان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: باید برای تحقق رونق تولید زمان گذاشت و مانند اوایل انقلاب که کسی برای اخذ پست و مقام کار نمیکرد با روحیه جهادی حرکت شود .
خالدی بیان کرد: در مقتضیات امروز کشور، تنگناهای اقتصادی و فشاری که بر کشور توسط دُول زورگو حاکم شده اگر از مردم توانمند کمک گرفته نشود، کار لنگ خواهد ماند .
وی خاطرنشان کرد: باید برای تحقق رونق تولید در میان مردم جا بیفتد که در کنار تولیدکنندگان و بازاریان باشند و تا حد امکان کالای ایرانی مصرف کنند تا تولیدکننده برای رونق تولید، ترغیب شود.