رکوردشکنی طلا متوقف شد
قیمت طلا در معاملات روز سهشنبه بازار جهانی در پی صعود ارزش دلار تحت تاثیر کندی رشد شمار موارد ابتلا به بیماری کووید ۱۹، از بالاترین قیمت خود در یک ماه اخیر عقب نشست. به گزارش ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور با ۰.۲ درصد کاهش، به ۱۶۵۸
قیمت طلا در معاملات روز سهشنبه بازار جهانی در پی صعود ارزش دلار تحت تاثیر کندی رشد شمار موارد ابتلا به بیماری کووید ۱۹، از بالاترین قیمت خود در یک ماه اخیر عقب نشست.
به گزارش ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور با ۰.۲ درصد کاهش، به ۱۶۵۸ دلار و ۱۰ سنت رسید در حالی که اوایل معاملات تا رکورد ۱۶۷۱ دلار و ۴۰ سنت پیش رفته بود. بهای معاملات این بازار روز گذشته حداکثر ۲.۸ درصد افزایش یافته بود.
در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا با یک درصد افزایش، به ۱۷۱۰ دلار و ۴۰ سنت رسید.
مایکل مک کارتی، استراتژیست ارشد در شرکت “سی ام سی گلوبال مارکتس” اظهار کرد: با توجه به رشد ارزش دلار، کاهش قیمت طلا قابل پیش بینی بود. اما کاملا روشن است که روند کوتاه مدت طلا صعودی است. صعود بازارهای سهام تاثیری روی بازار طلا نداشت زیرا شب گذشته همسو با معاملات سهام، طلا هم افزایش پیدا کرد.
دلار در معاملات روز جاری در برابر ارزهای رقیب نزدیک به بالاترین حد خود در بیش از دو هفته اخیر ایستاد و طلا را برای خریداران غیرآمریکایی گرانتر ساخت. بازارهای سهام آسیایی بازار آمریکا را دنبال کردند که از کندی روند مرگ و میر ناشی از کرونا استقبال کرد.
بر اساس گزارش رویترز، آمریکا با صعود شمار جان باختگان به بالای ۱۰ هزار نفر، وارد دشوارترین هفته خود شده است و در اروپا، بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس در پی تشدید نشانه های بیماری کووید ۱۹، تحت مراقبتهای درمانی بیمارستان قرار گرفت.
عامل دیگری که از افزایش قیمت طلا پشتیبانی کرد، احتمال اعلام یک بسته اقتصادی اضطراری برای توکیو و شش ناحیه دیگر از سوی شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن بود.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس پالادیم برای تحویل فوری ۰.۶ درصد کاهش پیدا کرد و در ۲۱۴۲ دلار و ۷۲ سنت ایستاد. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۳ درصد افزایش، ۷۳۳ دلار و ۲۰ سنت معامله شد. هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۱.۳ درصد افزایش، به ۱۵ دلار و ۱۸ سنت رسید.
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0