تاریخ انتشار : یکشنبه 5 دسامبر 2021 - 18:43
کد خبر : 146649

زمان برگزاری جشنواره فرهنگی و ورزشی قره قیه مشخص شد

زمان برگزاری جشنواره فرهنگی و ورزشی قره قیه مشخص شد

جشنواره فرهنگی و ورزشی قره قیه روز 13 اردیبهشت ماه برگزار می‌شود. به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، در حالی که گفته می‌شد، برگزاری جشنواره فرهنگی و ورزشی قره قیه به دلیل شرایط جوی در هاله‌ای از ابهام قرار دارد، اما ظهر امروز جلسه‌ای با حضور “علی بدرشکوهی” مدیرکل فرهنگی اجتماعی استانداری، “ایوب بهتاج” مدیرکل

زمان برگزاری جشنواره فرهنگی و ورزشی قره قیه مشخص شد
جشنواره فرهنگی و ورزشی قره قیه روز 13 اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، در حالی که گفته می‌شد، برگزاری جشنواره فرهنگی و ورزشی قره قیه به دلیل شرایط جوی در هاله‌ای از ابهام قرار دارد، اما ظهر امروز جلسه‌ای با حضور “علی بدرشکوهی” مدیرکل فرهنگی اجتماعی استانداری، “ایوب بهتاج” مدیرکل ورزش و جوانان استان، ” سید محمد حسن آل هاشم” مدیرکل امور عشایر استان، “رسول خدابخش” فرماندار کلیبر و چند نفر از مسئولان استانی برگزار شد و در این جلسه، با لحاظ کردن دمای هوا در روز برگزاری و وضع بارندگی منطقه و ضمن دریافت استعلام از هواشناسی استان، روز 13 اردیبهشت برای برگزمنبع: ايسنااری این جشنواره مورد موافقت قرار گرفت.

ایوب بهتاج، مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی در این جلسه اظهار کرد: از عوامل برگزارکننده ادوار گذشته این جشنواره قدردانی ویژه می‌کنم و همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان و فرمانداری آذربایجان شرقی، در عمل ثابت کرد که جشنواره سال گذشته، بهتر از سال‌های قبل بود.

وی افزود: همانگونه که دغدغه اجرا و برگزاری جشنواره را داریم، باید در خصوص گسترش آن و تخصیص اعتبارات لازم از منبع استانی از طریق سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، مصوبه‌ای را در جلسات بودجه بگذرانیم و از سوی دیگر، دست یاری به سمت بسیج عشایری دراز می‌کنیم تا منابع انسانی خود را جهت تامین نظم و امنیت جشنواره بسیج کرده و در کنار نیروی انتظامی باشند.

محمدعلی جاویدی، رئیس هیأت سوارکاری استان، نیز در این جلسه اظهار کرد: این جشنواره، بار فنی آنچنانی از دید رشته سوارکاری ندارد، اما بحث فرهنگی و هویتی آن بسیار مطرح است.

وی افزود: پرورش اسب بومی در مناطق عشایرنشین، یکی از مهمترین موضوعات مهجور واقع شده است که نیاز به عزم جدی دارد؛ عشایر می‌توانند اسب بومی پرورش دهند، در حالی که کمترین اقدامی به این منظور انجام نمی‌دهند و باید این موضوع بررسی شود.

سید محمد حسن آل هاشم، مدیرکل امور عشایر استان نیز در ادامه این جلسه اظهار کرد: اسب و سوارکاری، یکی از موضوعات مورد تاکید اسلام است که انتظار می‌رود تامین اسب‌های مورد نیاز جشنواره به خوبی مدیریت شود.

وی ادامه داد: نشاط اجتماعی در حوزه عشایر برای ما خیلی مهم است و تمام سعی خود را در این راستا به کار خواهیم بست.منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها