زنگ خطر خیز پنجم کرونا در اردبیل به صدا درآمد
ایسنا/اردبیل با مشاهده علایم ویروس خطرناک دلتا در اردبیل، زنگ خطر خیز پنجم کرونا در استان اردبیل نیز به صدا درآمد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ۱۷ تیر با تأیید ورود استان اردبیل به جمع استانهای با علایم بیماری کرونای دلتای هندی و آفریقایی اظهار کرد: با افزایش بیماران بستری زنگ خطر خیز پنجم به صدا
ایسنا/اردبیل با مشاهده علایم ویروس خطرناک دلتا در اردبیل، زنگ خطر خیز پنجم کرونا در استان اردبیل نیز به صدا درآمد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ۱۷ تیر با تأیید ورود استان اردبیل به جمع استانهای با علایم بیماری کرونای دلتای هندی و آفریقایی اظهار کرد: با افزایش بیماران بستری زنگ خطر خیز پنجم به صدا درآمده و همه باید مراقبت لازم را انجام دهیم تا به سرعت از این خیز با کمترین تلفات بیرون بیاییم.
شهرام حبیبزاده به بستری شدن 41 بیمار جدید در بیمارستانهای استان بر اثر ابتلا به ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: تعداد بیماران کرونایی در استان به 212 نفر رسید که حال عمومی 43 نفر از این بیماران مناسب و مطلوب نیست.
وی به خطرناک بودن ویروس دلتا اشاره کرد و افزود: یکی از ویژگیهای نوع دلتا سرعت انتقال و بیماریزایی شدید آن است که در برخی از خانوادهها حتی کودکان را نیز درگیر کرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل وحشی بودن این ویروس را بسیار خطرناک اعلام کرد و ادامه داد: در کنار واکسیناسیون گروههای سنی مختلف باید همه شهروندان موارد بهداشتی را جدی گرفته و با زدن ماسک و پرهیز از اجتماعات به کنترل این خیز خطرناک کمک کنند.
حبیبزاده تصریح کرد: شیوع کرونای هندی در کشورمان که از مناطق شرقی و جنوبی آغاز شده، بسیار خطرناکتر از سایر نوع ویروسهای کروناست که امیدواریم با افزایش رعایت پروتکلهای بهداشتی به سرعت از این اوضاع خطرناک عبور کرده و وضعیت بهتری را در استان تجربه کنیم.
وی در مورد آخرین وضعیت واکسیناسیون نیز خاطر نشان کرد: در دز اول برای گروههای سنی سالخورده و جمعیت واجد شرایط تزریق واکسن 66 هزار و 594 دز واکسن تأمین و تزریق شده و در مرحله دوم این تزریق به بیش از 27 هزار و 500 دز رسیده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اضافه کرد: تمام تلاش مسئولان کشوری بر تأمین واکسن داخلی است تا واکسیناسیون بخش عمدهای از جمعیت کشور در تیر و مردادماه به انجام برسد.
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0