سهمیه سوخت معدنکاران خراسان جنوبی سه ماهه تخصیص مییابد
ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه وظیفه ما در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، رفع موانع و کمک به رونق تولید است، گفت: مقرر شد واحدهای معدنی درخواست سهمیه سوخت مورد نیاز خود را به صورت سه ماهه در سامانه ثبت کنند، اما خرید سوخت ماهانه انجام شود. حمید ملانوری، امروز
ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه وظیفه ما در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، رفع موانع و کمک به رونق تولید است، گفت: مقرر شد واحدهای معدنی درخواست سهمیه سوخت مورد نیاز خود را به صورت سه ماهه در سامانه ثبت کنند، اما خرید سوخت ماهانه انجام شود.
حمید ملانوری، امروز یکشنبه ۶ تیرماه در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان خاطر نشان کرد: ما مکلف هستیم اگر در جریان تولید، مانعی هست، رفع نماییم تا تولید رونق بیشتری بگیرد و با کندی مواجه نشود.
به گزارش ایسنا، وی تصریح کرد: شرایط حاکم بر کشور و وجود تحریمها، شکل گیری کارگروه ها، ستادها، کمیته ها و سیاست هایی این چنینی را رقم زده وگرنه اگر روال طبیعی بود و اقتصاد کشور بر اساس علمی که در دانشگاه خوانده ایم، پیش میرفت که نیاز به این جلسات نبود.
به گفته وی؛ تدبیر رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) درخصوص ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی نیز در همین راستاست.
استاندار با تأکید بر اینکه معادن از محورهای توسعه خراسان جنوبی هستند، گفت: با عنایت به ظرفیتی که در استان وجود دارد، ما باید به بهره برداری از معادن و فعال شدن آن ها کمک کنیم.
ملانوری به مشکلات دو معدن سامان کاوش و ممرادکو در طبس اشاره کرد و تصریح نمود: کارگروه برای بررسی تمام موارد مطرح شده توسط این دو مجموعه و سازمان توسعه و نیز سازمان نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران و شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران از دیگر سو، یک هفته مهلت تعیین کند.
وی ادامه داد: مباحث کارشناسی بعد از بررسی های کامل در جلسه ای فوق العاده مطرح شده و تصمیم گیری های نهایی اعلام شود.
استاندار به موضوع مشکلات برخی واحدهای تولیدی با شرکت گاز و شرکت پخش فرآورده های نفتی پرداخت.
ملانوری بعد از استماع مشکلات واحدهای صنعتی و معدنی در بحث تأمین گاز و نفت گاز، بر همراهی با واحدهای تولیدی و تسهیل شرایط برای رفع نیازشان تأکید کرد.
وی با تأکید بر اینکه در بحث ظرفیت سنجی نیاز گاز واحدها، نظر کارشناسی گاز باید ملاک باشد، اظهار کرد: شرکت گاز مکلف است بعد از ارائه مجوزهای استعلامات توسط واحدها، ظرف ۴۸ ساعت نسبت به نصب علمک واحد تولیدی اقدام کند.
به گفته وی؛ هر پروانه بهره برداری باید یک انشعاب گاز دریافت کند و شرکت گاز مکلف است در این زمینه همراهیهای لازم را انجام دهد.
استاندار با اشاره به گلایههای مطرح شده متذکر شد: سازمان صنعت، معدن و تجارت باید بررسی های لازم را صورت دهد و چنانچه واحدی نتوانسته انشعاب گاز دریافت کند، همه موارد را احصا نموده به شرکت گاز ارائه کند.
ملانوری گفت: شرکت گاز باید ظرف ۴۸ ساعت، نسبت به نصب انشعاب همه موارد به صورت یکجا اقدام کند.
وی تأکید کرد: هر سرمایه گذار بعد از دریافت جواز تأسیس و انجام کارهای مقدماتی می تواند با هماهنگی صمت و شرکت گاز از انشعاب گاز بهره مند شود.
استاندار درخصوص دستورکار تأمین سوخت معادن نیز گفت: واحدهای معدنی می بایست درخواست سهمیه سوخت مورد نیاز خود را به صورت سه ماهه در سامانه ثبت کنند، اما خرید سوخت هم ماهانه انجام شود.
ملانوری یادآور شد: شرکت نفت مکلف است درخواست ها را سه روزه پیگیری نموده و به شرکتهای طرف قرارداد نیز توصیه کند که در حمل فرآوردهها تسریع کنند.
شایان ذکر است؛ بررسی مشکلات واحدهای تولیدی سامان کاوش طبس و گسترش و نوسازی معادن خاورمیانه(ممرادکو) و نیز مسایل و مشکلات واحدهای تولیدی با شرکتهای گاز و پخش فرآورده های نفتی استان از دستور کارهای این جلسه بود که با حضور نمایندگان سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران، کلیه اعضا، مدیرعامل شرکت گاز و مدیر شرکت پخش فرآوردههای نفتی منطقه خراسان جنوبی همراه بود.
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0