«عدالت» و «زنان نامرئی» در کتابفروشیها
کتاب «عدالت» نوشته فریدریش دورنمات با ترجمه محمود حسینیزاد و «زنان نامرئی» نوشته کرولاین کریادو-پرز با ترجمه نرگس حسنلی منتشر شد. به گزارش ایسنا، کتاب «عدالت» نوشته فریدریش دورنمات با ترجمه محمود حسینیزاد در ۲۰۰ صفحه با شمارگان هزار نسخه و قیمت ۳۸هزار تومان توسط نشر برج منتشر شده است. در نوشته پشت جلد کتاب آمده
کتاب «عدالت» نوشته فریدریش دورنمات با ترجمه محمود حسینیزاد و «زنان نامرئی» نوشته کرولاین کریادو-پرز با ترجمه نرگس حسنلی منتشر شد.
به گزارش ایسنا، کتاب «عدالت» نوشته فریدریش دورنمات با ترجمه محمود حسینیزاد در ۲۰۰ صفحه با شمارگان هزار نسخه و قیمت ۳۸هزار تومان توسط نشر برج منتشر شده است.
در نوشته پشت جلد کتاب آمده است: «عدالت فقط با انجام جنایت است که میتواند دوباره برقرار شود.»
دکتر ایزاک کوهلر، نماینده سابق مجلس ایالتی و سیاستمدار صاحبنام، وارد رستوران شلوغ دتئاتر در قلب زوریخ شد، رولوری بیرون کشید و بیآنکه قبلش دوستانه سلام و احوالپرسی کرده باشد، شلیک کرد به پروفسور وینتر، عضو انجمن قلم. قتل مقابل چشم دهها شاهد رخ داد.
قاتل با خونسردی خودش را تحویل پلیس داد و وکیل لاابالی و بیاعتباری چون اشپت را برای نشاندادن سویههای دیگر قتل و بررسی احتمالات استخدام کرد. آیا ایزاک کوهلر میخواست مفهوم عدالت را به سخره بگیرد؟ عدالت کی و کجا اجرا خواهد شد؟ دورنمات در رمان نوآور «عدالت» سویههای طنزآمیز و شریرانهای که یک دستگاه حقوقی در دامش میافتد ترسیم کرده است، دوگانه همیشگی عدالت و جرم.
«دورنمات هجوی از شرارتهای نهفته در مفهوم اجرای عدالت ساخته است. این رمان اوج توانایی اوست. اینجا با نوعی بازی روبهرو هستیم، بازیای که با شلیک یک تپانچه به مغز مردی محترم شروع میشود.» پابلیشرز ویکلی
«چهکسی جز دورنمات میتوانست چنین شخصیتهایی فراموشنشدنی خلق کند؟ او از سیاست حرف میزند؟ از عدالت یا قلب واقعیت؟ نه، او رمان تمامعیاری مینویسد که فراموشش نمیکنیم.» اورسلا هگی-منتقد ادبی
همچنین کتاب «زنان نامرئی» (افشای سوگیری دادهها در دنیای طراحیشده برای مردان) نوشته کرولاین کریادو-پرز با ترجمه نرگس حسنلی که در پشت جلد به عنوان برنده جایزه کتاب سال فایننشال تایمز-۲۰۱۹ و نیز جایزه انجمن سلطنتی علوم – ۲۰۱۹ معرفی شده، در ۳۸۴ صفحه با شمارگان هزار نسخه و قیمت ۵۰هزار تومان در نشر یادشده منتشر شده است.
در نوشته پشت جلد کتاب میخوانیم: «در هنوز بر همان پاشنه میچرخد، زنان همچنان همان «جنس دوم» دوبووار هستند. این زیرگونه مردان بودن خطراتی در پی دارد که نمیتوان چشم به روی آنها بست. در دنیایی که برای مردان طراحی شده هنوز هم دادهها مردانه هستند، از مراقبتهای پزشکی تا آموزش و سیاست، و بدیهی است که ما هم با تکیه بر دادهها و اعداد، برنامهریزی و سیاستگذاری میکنیم، برنامهریزی مردانه! کتاب حاضر آینه تمامنمایی است از چگونگی طراحی دنیای اطراف ما براساس پیشفرضها و دادههای مردانه. شکاف جنسیتی و نادیدهگرفتن زنان در دادههای ابتدایی بیشتر وقتها عمدی نیست، اما نتیجه حاصل از آن به تبعیض سیستماتیکی علیه زنان ختم میشود و زنان برای عبور از این پیشداوریها هزینههای روانی و جسمی و مالی بسیاری باید پرداخت کنند.
«این کتاب را بخوانید و بعد بگویید چطور هنوز مردسالاری توهم من است!»
جنت وینترسون-رماننویس و نویسنده کتاب «جنس گیلاس»
«برای زنانی که پا میفشارند: همینقدر سختگیر بمانید.»
کرولاین کریادو-پرز
انتهای پیام
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0