استان ها

عدم واریز سرانه مدارس از سوی دولت

عدم واریز سرانه مدارس از سوی دولت

 مدیر آموزش و پرورش بابلسر گفت: تاکنون ریالی از سوی دولت به عنوان سرانه مدارس واریز نشده است.

رضا شفیع‌زاده سماکوش در نشست خبری خود با اصحاب رسانه به مناسبت تجلیل از خبرنگاران این شهرستان، با ارایه این مطلب که آموزش و پرورش در ایام کرونا  متحمل ضرر و زیان بسیاری شده است گفت: انتقال آموزش از فضای حقیقی به فضای مجازی در سال اول بسیار مناسب صورت گرفت و طی ۶ ماه به پیشرفت قابل توجهی رسیدیم.
وی با  تاکید براینکه  ما معتقدیم آموزش حضوری جایگزین ندارد  افزود:  با توجه به شرایط کرونایی ناگزیر به استفاده از فضای مجازی شدیم، هیچ دانش‌آموزی عقب مانده تحصیلی در بابلسر نداریم. اما میزان سواد آموزشی دانش‌آموزان در ایام کرونا بسیار کاهش یافته است. حضور دانش‌آموز در محیط آموزشی شخصیت دانش‌آموز را شکل می‌دهد و  همه به این باور رسیدند که آموزش مجازی نمی‌تواند جایگزین آموزش حقیقی باشد، امسال همه در تلاش هستند تا آموزش به صورت حضوری و در مدارس باشد و مقدمات آن در حال انجام است.
شفیع زاده سما کوش  پرداخت شهریه در آموزشگاه دولتی و غیر دولتی اذعان داشت: دو نوع مدرسه داریم مدارسی که شهریه مصوب دارند که شامل مدارس غیردولتی می شود  و مدارسی که نرخ مصوب ندارند شامل مدارس عادی و دولتی که  آموزش باید رایگان باشد.
وی در رابطه با  سرانه  مدارس عادی و دولتی که باید از سوی دولت واریز شود  افزود: تاکنون ریالی از سوی دولت به عنوان سرانه مدارس واریز نشده است و به همین منظور  باید از خانواده‌ها حمایت گرفت و آنها را به مشارکت دعوت کرد، و این را می گویم که  در دریافت شهریه اجباری  وجود ندارد.
سماکوش  درباره گریبانگیر شدن مدارس با ویروس منحوس کرونا همچون اقشار دیگر جامعه، اظهار کرد: تعداد کمی از دانش‌آموزان در بابلسر ترک تحصیل کردند که مسایل مختلف اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی و به‌ویژه بیماری منحوس کرونا در آن نقش داشته است. با هماهنگی و پی گیری مدیران، تعدادی از این افراد برای ثبت‌نام مجدد و گذران تحصیل به مدارس مراجعه کردند و تعدادی نیز به بازار کار مراجعه کردند.
مدیر آموزش و پرورش  بابلسر با ارایه این مطلب که در بحث کیفیت آموزش در طول یکسال اخیر به درجه بالاتری رسیدیم، خاطرنشان کرد:  نیروی انسانی از مسایل مهم و تاثیر گذار در کیفیت آموزش است. خانواده، دانش‌آموز، مجموعه معلمان در موفقیت دانش‌آموز نقش دارند.
وی با ارایه این مطلب که  ارتقای شرایط آموزشی نیازمند عزم همگانی است.ادامه داد:  باتوجه به برنامه ریزی هایی  انجام شده جهت توزیع  عادلانه نیرو های کارآمد، ترمیم نیروی انسانی را در دستور کار قرار گرفت  و در این رابطه  تغییرات و جابجایی حداقل ۴۰درصد از مجموعه مدیران در این حوزه صورت پذیرفت.
در ادامه مجتبی باباجان‌زاده کارشناس تربیت‌بدنی و سلامت آموزش و پرورش بابلسر گفت: بیش از ۱۹۰۰  نیروی  فرهنگی اعم از دولتی و غیر دولتی  در بابلسر فعال هستند که  ۷۰ نیروی آن  ستادی و بیش از ۱۳۴۰ دولتی و ۵۳۰ غیر دولتی هستند.
وی با ارایه این مطلب که واکسیناسیون مرحله اول نیروهای فرهنگی بابلسر در روز عید غدیر شروع و در مجموع ۹۳ درصد در نوبت اول واکسینه شدند. افزود: بیش از ۸۵ درصد ثبت واکسینه نوبت اول بین همکاران فرهنگی داشتیم. ۸ درصد دیگر در ستاد انتخابات واکسینه شدند و ۷ درصد دیگر باقی مانده که به‌زودی واکسینه خواهند شد.
منصور اسداله نتاج کارشناس امور اداری آموزش و پرورش بابلسر نیز در رابطه با جذب نیرو در گفت: سیاست های شهرستان جهت جذب نیرو از دو روش داوطلبان کنکور و ماده ۲۸ صورت می پذیرد.
وی افزود: بر اساس ماده ۲۸  امسال حدود ۲۰ نفر در مقاطع مختلف ابتدایی ،دبیرستان و هنرستان جذب نیرو داشتیم که از مهرماه سال جاری در این  مدارس مشغول به فعایت خواهند شد و علاوه بر این ۳۰ دانشجو معلم هم وارد عرصه فعالیت های آموزشی در بابلسر خواهند شد.
اسداله نتاج در رابطه با نیرو های سرباز معلم گفت: نیروهای سرباز معلم معمولا بر اساس مناطق کم برخوردار جذب آموزش و پرورش می شوند.
در پایان این نشست از خبرنگاران و اصحاب رسانه و فعالان فضای مجازی با اهدای لوح تقدیر و هدایای نقدی با حضور با حضور مدیر،کارشناس امور مالی، کارشناس تربیت بدنی و سلامت و مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش بابلسر تجلیل به عمل آمد.

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *