استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۴۸ هزار دانش آموزان این استان تبلت یا گوشی ندارند و اصل بر بازگشایی و حضور دانش آموزان است.
“سید علی احمد زاده” روز یکشنبه نهم آبان ماه ۱۴۰۰ در نشست شورای آموزش و پرورش استان با بیان اینکه پراکندگی جمعیتی نباید مانع شود تا دانش آموزان این استان در مدارس کم جمعیت از تحصیل باز بمانند، افزود: باید تمام شرایط فراهم تا حتی با کلاسهای درس کم جمعیت تشکیل و هیچ دانش آموزی از تحصیل باز نمانند.
وی اظهارکرد: با تأمین هرگونه هزینه های لازم باید شرایط برای تحصیل دانش آموزان فراهم شود و نباید مدارس کم جمعیت استان تعطیل شوند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به شرایط خاص کرونایی خاطرنشان کرد: ۴۸ هزار دانش آموزان این استان تبلت یا گوشی ندارند و اصل بر بازگشایی و حضور دانش آموزان است.
احمدزاده با بیان اینکه دستگاههای خدمات رسان سعی کنند آب، برق و گاز مدارس قطع نشود و شرایط برای تحصیل دانش آموزان فراهم شود، تصریح کرد: اجرای پرسش مهر بستری برای فرهنگسازی ایران قوی است.
وی ادامه داد: سواد حرکتی از شاخص های ارزشمندی برخوردار وضرورت دارد سازمان مدیریت وبرنامه ریزی برای بودجه آن برنامه ریزی کنند.
همچنین “هادی زارع پور”، مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: رئیس جمهور در آغاز بازگشایی مدارس از دانش آموزان وفرهنگیان خواسته در موضوع ویژگی های ایران قوی ونقش دانش آموزان در فراخوان پرسش مهر ۲۲ در رشته های مختلف شرکت کنند. در سال گذشته ۵۴ هزار و۳۵۲ نفر در پرسش مهر شرکت کردند که ۸۲۰ اثر به مرحله استان و ۱۰۱ اثر به مرحله کشوری راه یافتند.
وی با بیان اینکه براساس سند تحول بنیادین آموزش وپرورش ۲۵ بسته تحولی به استانها اعلام شده وامسال نیز ۲ بسته تحولی از جمله حرکتی نیز اضافه شده است، افزود: در۳۰ درصد مدارس ابتدایی استان این طرح اجرا می شود.
حجت الاسلام عبدالرحیم عبودی، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: برای بازگشایی حضوری مدارس باید جوانب کار را در نظر گرفت و در صورت ترکیبی بودن مشکل دانش آموزان فاقد تبلت مرتفع شود.
همچنین”علی شهابی نسب”، رئیس سازمان مدیریت وبرنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به پراکندگی جمعیتی وسکونت در استان کلاسهای دو و سه و چهار و پنج نفره تشکیل شده که هزینه سنگینی برای آموزش وپرورش است.
وی با اشاره به اینکه امسال حدود ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبارات فصلی آموزش وپرورش بود، تصریح کرد: ضرورت دارد برنامه ریزی لازم انجام وحدود ۵۳ درصد مدارس زیر ۳۰نفر استان کهگیلویه و بویراحمد کاهش یابند.
“کورش دلشاد”، مدیر اداره آموزش وپرورش شهرستان بویراحمد نیز در این نشست گفت: ۶۹ هزار و۲۷ نفر معادل حدود۴۰درصد دانش آموزان استان کهگیلویه و بویراحمد در ۵۵۱ مدرسه شهرستان بویراحمد هستند که بعلت مهاجرپذیر بودن شهر یاسوج و کمبود فضای آموزشی در این کلاسها تراکم به ۴۴ نفر می رسد.
وی افزود: هم اکنون ۴۱ مدرسه بصورت فضای پیش ساخته(کانکسی)و ۳۸ مدرسه در شهر یاسوج، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد استیجاری هستند و ضرورت دارد جهت ایجاد فضای آموزشی جدید برنامه ریزی شود.
به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد، همچنین “پرویز یزدانپناه”، رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوجچ نیز در این نشست گفت: ۲۵ درصد دانش آموزان در شهرستانهای بویراحمد وگچساران مرحله اول واکسن کرونا و ۷۵ درصد مرحله دوم واکسن را دریافت نکرده اند که با این شرایط بازگشایی مدارس در این ۲ شهرستان با مشکل روبروست.
منبع: ايسنا