تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 28 اکتبر 2021 - 22:26
کد خبر : 27968

فعال‌سازی جایگاه‌های سوخت در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شد

فعال‌سازی جایگاه‌های سوخت در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شد

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: چرخه سوخت‌رسانی در جایگاه‌های عرضه سوخت کشور در کوتاه‌ترین زمان ممکن فعال شد.  کرامت ویس‌کرمی صبح امروز در حاشیه بازدید جواد اوجی، وزیر نفت از ستاد، مرکز داده و پایش شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی و سامانه هوشمند سوخت با تأکید بر اینکه تلاش کردیم در کمترین زمان

فعال‌سازی جایگاه‌های سوخت در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شد

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: چرخه سوخت‌رسانی در جایگاه‌های عرضه سوخت کشور در کوتاه‌ترین زمان ممکن فعال شد.

 کرامت ویس‌کرمی صبح امروز در حاشیه بازدید جواد اوجی، وزیر نفت از ستاد، مرکز داده و پایش شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی و سامانه هوشمند سوخت با تأکید بر اینکه تلاش کردیم در کمترین زمان ممکن عرضه سوخت خودروها را فراهم کنیم، گفت: با توجه به آمادگی قبلی برای قطعی احتمالی سامانه و سناریوهای مختلفی که در این زمینه پیش‌بینی شده بود، عملیات فعال‌سازی نخستین جایگاه‌ها در نیم ساعت ابتدایی این اتفاق ممکن شد.

وی افزود: قیمت‌های مختلفی برای عرضه بنزین و نفت‌گاز آزاد و رایانه‌ای در سامانه هوشمند سوخت وجود دارد که با قطعی سامانه، نظام سهمیه‌بندی غیرفعال شده است و ما باید روی قیمت دوم مانور می دادیم.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تأکید کرد: تمهیداتی پیاده کردیم که نازل‌ها را روی سامانه فعال کنیم تا بتوانند بنزین را عرضه کنند و در همان ساعات نخستین وقوع این حادثه با هماهنگی سازندگان تلمبه‌ها که کدهای امنیتی دارند، سوخت‌گیری از طریق بنزین آزاد را فعال کردیم.

ویس‌کرمی با اشاره به اینکه هم‌اکنون بیش از ۴۰۰۰ جایگاه عرضه بنزین و نفت‌گاز در کشور فعال است گفت: ۵۸ هزار نازل در جایگاه‌های عرضه سوخت داریم که از این تعداد ۴۴ هزار نازل مربوط به عرضه بنزین و ۱۴ هزار نازل مربوط به عرضه نفت‌گاز است. با روش دستی نازل‌های جایگاه‌ها تک به تک فعال شد تا بتوانند به روش پیش از سامانه عرضه بنزین را انجام دهند و جایگاه‌ها نیز به سرعت عملیاتی شد.

وی افزود: در ۳۷ منطقه عملیاتی در نخستین ساعات اولیه جایگاه‌های عرضه سوخت به‌ویژه در مناطق عملیاتی به‌سرعت عملیاتی شد.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با اشاره به فعال‌سازی حدود ۸۰۰ جایگاه در کشور برای عرضه بنزین سهمیه‌ای گفت: برنامه ما برای استفاده از سامانه سوخت، بلافاصله به پیمانکار پشتیبان ابلاغ شد که بسته به تعداد نازل‌های جایگاه‌های سراسر کشور در دورترین نقاط، این کار زمانبر و پیچیده بود.

طبق اعلام وزارت نفت، ویس‌کرمی افزود: در بحث سامانه حمل و نقل ناوگان سنگین نیز تلاش کردیم با فعال‌سازی قیمت نفت‌گاز آزاد (۶۰۰ تومان) برای خودروهای سنگین مشکلی ایجاد نشود و خوشبختانه در بخش حمل و نقل ناوگان سنگین و نیز تانکرهای حمل فرآورده کمترین مشکل را داشتیم.

حتی یک لیتر از سهمیه‌های بنزین مردم کم نمی‌شود

 

مسعود رضایی، مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نیز در گزارشی درباره روند عملیات ازسرگیری توزیع سوخت در کشور گفت: معماری سامانه هوشمند سوخت به شکلی است که در بدترین شرایط بسیار سریع سوخت‌رسانی ازسر گرفته می‌شود.

 

وی افزود: تمام برنامه‌هایی که داشتیم در بدترین حالت اجازه قطع سوخت‌رسانی را به حداقل می‌رساند و به سرعت تلاش کردیم جایگاه‌ها را با سیاست تک قیمتی به‌سرعت عملیاتی کنیم.

مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی افزود: گروه‌های فنی ما پس از این اتفاق به‌سرعت راهکارهای ممکن برای عملیاتی کردن سامانه را بررسی کردند و تلاش کردیم به‌تدریج سهمیه‌بندی از طریق سامانه را فعال کنیم.

رضایی افزود: مهمترین هدف ما در این بحران برقراری سریع عرضه سوخت در کشور بود و تأکید می‌کنم که خوشبختانه حتی یک لیتر از سهمیه‌های مردم در پی این اختلال حذف نمی‌شود.

جایگاه‌های عرضه سوخت منطقه خراسان رضوی فعال است

علی اصغر اصغری، مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه خراسان رضوی نیز در ارتباط ویدیوکنفرانسی با این نشست گفت: خوشبختانه هم‌اکنون همه جایگاه‌های عرضه فرآورده‌های نفتی در این منطقه فعال شده‌اند.

وی افزود: ۲۸ جایگاه عرضه فرآورده‌های نفتی در این منطقه به سامانه هوشمند سوخت متصل شده اند و این مقدار تا عصر روز پنجشنبه به ۴۰ باب می‌رسد.

اصغری تاکید کرد: تا فردا همه جایگاه‌های عرضه سوخت استان خراسان رضوی به سامانه هوشمند سوخت متصل خواهند شد.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه خراسان رضوی با اشاره به این که همه تأسیسات نفتی استان خراسان رضوی در حل این چالش به یاری ما آمدند و خوشبختانه هم‌اکنون آرامش در جایگاه‌ها برقرار است، گفت: سوخت مورد نیاز زوار در محورهای مواصلاتی مهم در همان نخستین ساعات برقرار شد.

جواد اوجی، وزیر نفت در این ارتباط از زحمات همه کارکنان، مالکان جایگاه‌ها و نیروهای خدماتی این منطقه برای برقراری عرضه سوخت در جایگاه‌ها قدردانی و تشکر کرد.

اتصال ۲۶۸ جایگاه عرضه سوخت در استان اصفهان

حسین صادقیان، مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در ارتباط ویدیو کنفرانسی درباره وضع جایگاه‌های عرضه سوخت در این استان گفت: بزرگترین ناوگان حمل و نقل فرآورده‌های نفتی در استان اصفهان فعال است؛ هم‌اکنون ۲۶۸ جایگاه عرضه سوخت در این استان فعال و ۳۹ جایگاه عرضه سوخت نیز به سامانه هوشمند سوخت متصل شده که این رقم به‌سرعت در حال افزایش است.

وی تأکید کرد: عرضه سوخت در این استان هیچ مشکلی ندارد و از صبوری مردم در مشکل پیش آمده تشکر و قدردانی می‌کنم.

در این ارتباط ویدیوکنفرانسی مدیران شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی کرمانشاه، یزد و اردبیل نیز به ارائه گزارشی درباره وضع جایگاه‌های عرضه سوخت در این استان‌ها پرداختند.

منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها