تاریخ انتشار : دوشنبه 22 نوامبر 2021 - 22:40
کد خبر : 121247

فقط یک پنجم انار تولیدی ارسنجان در این شهر فرآوری می‌شود

فقط یک پنجم انار تولیدی ارسنجان در این شهر فرآوری می‌شود

ایسنا/فارس مدیر جهاد کشاورزی ارسنجان اعلام کرد که تنها حدود ۲۰ درصد انار تولیدی این شهرستان به محصولات جانبی، فرآوری می‌شود. سید ناصر حسینی خرمی ضمن اشاره به تداوم برداشت انار از حدود ۱۵۰۰ هکتار نارستان در شهرستان ارسنجان، گفت: با توجه به تنوع ارقام، برداشت انار تا اواخر آبان ماه ادامه دارد. به گزارش ایسنا به

فقط یک پنجم انار تولیدی ارسنجان در این شهر فرآوری می‌شود

ایسنا/فارس مدیر جهاد کشاورزی ارسنجان اعلام کرد که تنها حدود ۲۰ درصد انار تولیدی این شهرستان به محصولات جانبی، فرآوری می‌شود.

سید ناصر حسینی خرمی ضمن اشاره به تداوم برداشت انار از حدود ۱۵۰۰ هکتار نارستان در شهرستان ارسنجان، گفت: با توجه به تنوع ارقام، برداشت انار تا اواخر آبان ماه ادامه دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از جهاد کشاورزی شهرستان ارسنجان، حسینی خرمی گفت: با پیش‌بینی برداشت افزون بر ۲۲ هزار تن انار تا پایان فصل برداشت این محصول، افزود: همه ساله حدود ۲۰ درصد انار تولیدی به محصولات جانبی، فرآوری می‌شود.

حسینی عنوان کرد: رب انار ارسنجان یکی از معروف ترین سوغات و چاشنی‌های این شهرستان بوده که به دلیل کیفت و طعم و مزه عالی هر ساله گردشگران زیادی را به این شهرستان جلب می‌کند.

مدیرجهادکشاورزی ارسنجان همچنین با بیان اینکه در حال حاضر واحد صنعتی فرآوری انار در این شهرستان وجود ندارد، عنوان کرد: پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۳۰۰تن رب انار و ۵۰ تن نار دون و آب انار توسط ۷۰ واحد سنتی تولید و روانه بازار مصرف شود.منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها