لزوم ایجاد دفتر پایش برای قنات دوطبقه اردستان
مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: ایجاد دفتر پایش برای قنات دوطبقه اردستان طراحی شده و حتما نیازمند نیروی مجرب و متخصص و مستقر در مکان است. به گزارش خبرنگار ایسنا – منطقه اصفهان در اردستان، فریدون الهیاری ظهر امروز(دوشنبه) در جریان بازدید از ابنیه تاریخی اردستان در جمع خبرنگاران، اظهار کرد:
مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: ایجاد دفتر پایش برای قنات دوطبقه اردستان طراحی شده و حتما نیازمند نیروی مجرب و متخصص و مستقر در مکان است.
به گزارش خبرنگار ایسنا – منطقه اصفهان در اردستان، فریدون الهیاری ظهر امروز(دوشنبه) در جریان بازدید از ابنیه تاریخی اردستان در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: قنات دوطبقه “مون” اردستان از آثار منحصربه فرد جهان است و یکی از اقدامات میراث فرهنگی ثبت آن در فهرست آثار جهانی است. اقداماتی که تا کنون صورت گرفته عمدتا اقداماتی بوده که بر حسب ضرورت در زیرساخت های بازدید انجام شده است.
وی افزود: اقداماتی که صورت گرفته مطلوب ومدنظر میراث فرهنگی نیست چرا که ساماندهی شرایط موجود بر این است که بتوانیم آن را در شرایطی که مد نظر است بهره برداری کنیم و ایجاد زیرساخت نیازمند تملک و عرصه مناسب است و فضای موجود ساماندهی شده، موقت است.
مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: آنچه مسلم است باید طرح های اساسی انجام بشود که در میراث فرهنگی برای دسترسی طرح پیشنهاد و حرایم مد نظر گرفته شده و از طرف دیگر شهرداری اردستان طرح بازآفرینی را دارد که باید با یکدیگر هماهنگ شویم.
الهیاری ادامه داد: ایجاد دفتر پایش برای قنات دوطبقه طراحی شده و حتما نیازمند نیروی مجرب و متخصص و مستقر در مکان است که با توجه به محدودیت نیروی انسانی سعی شده با استفاده از نیروهای موجود در شهرستان مسئله را حل می کنیم.
همچنین وی در جریان بازدید از اداره میراث فرهنگی و خانه حکیم اردستان گفت: به لحاظ ساختار میراث فرهنگی، اردستان از نمایندگی به اداره ارتقا یافته است و تصمیم گرفتیم اداره به مکانی در خور شان به خانه حکیم اردستان منتقل شود.
مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان افزود: از نظر نیروی کارشناسی آنچه امکان داشته نیروی کارشناس جذب و در شهرستان مستقر کردیم که پاسخگویی نیاز با توجه به ظرفیت های شهرستان نیست و جذب نیرو در دولت محدودیت قانونی دارد و امکان جذب نیرو نداریم و باید از نیروهای موجود استفاده کنیم. تصمیم گرفته شد از طریق جذب نیروهای طرح امریه سربازی از نیروهای متخصص بومی در شهرستان استفاده بکنیم تا نیازها بصورت موقت برطرف و زمینه جذب نیرو فراهم شود.
الهیاری گفت: فضاهای تاریخی شهرستان از جمله خانه صنایع دستی باید طرح های خیلی بنیادی و اساسی روی آن استقرار پیدا کند و امکان پذیر نیست که دولت همه جا ورود پیدا کند و هزینه پرداخت کند. در این راستا باید از ظرفیت جذب سرمایه گذار استفاده کرد و مشاوران میراث طرح پیشنهادی را ارائه خواهند کرد.
وی گفت: در زمینه خانه های بوم گردی بیش از 20 مجوز در شهرستان صادر شده و طی بازدیدی که داشتیم مشکلات مالکان در زمینه تسهیلات بود و امیدوارم با فراهم شدن زمینه مناسب شاهد تحول زیرساخت های گردشگری در اردستان باشیم.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0