تاریخ انتشار : شنبه 30 اکتبر 2021 - 15:23
کد خبر : 31935

مبارزه با قاچاق باید از شعار خارج شود

مبارزه با قاچاق باید از شعار خارج شود

 استاندار فارس تاکید کرد که راهکار مقابله با معضل قاچاق این است که پس از سال‌ها از شعار خارج شویم و اقدامات عملیاتی و برنامه ریزی شده را در دستور کار قرار دهیم. محمدهادی ایمانیه شنبه ۸ آبان در دیدار با رئیس اتاق اصناف کشور با اشاره به اثرگذاری اصناف در وضعیت اشتغال‌زایی کشور، بر لزوم

مبارزه با قاچاق باید از شعار خارج شود

 استاندار فارس تاکید کرد که راهکار مقابله با معضل قاچاق این است که پس از سال‌ها از شعار خارج شویم و اقدامات عملیاتی و برنامه ریزی شده را در دستور کار قرار دهیم.

محمدهادی ایمانیه شنبه ۸ آبان در دیدار با رئیس اتاق اصناف کشور با اشاره به اثرگذاری اصناف در وضعیت اشتغال‌زایی کشور، بر لزوم همکاری با نمایندگان مجلس برای تغییر بعضی از قوانین کار در حوزه اصناف تاکید کرد.

او گفت: دستیابی به این نتیجه اثر بخش نیازمند اقداماتی زمان بندی شده و اقناعی است که بی تردید در بهبود وضعیت اشتغال و ایجاد فرصت‌های شغلی جدید تاثیر چشمگیری خواهد داشت.

استاندار فارس ادامه داد: تجربه نشان داده است اینکه مبادی اصلی ورود قاچاق را رها کرده و تنها به برخورد با اجناس اندک قاچاق در یک مغازه کوچک بسنده کنیم، راهکار مناسبی برای مقابله با این معضل مهم اقتصادی نیست.

ایمانیه با بیان اینکه در مبحث قاچاق تنها بخش توزیع کالا به اصناف ارتباط دارد، اظهار کرد: یقینا اتحادیه‌های صنفی و اتاق‌های اصناف بهترین مرجع برای راهکارهایی در این زمینه هستند که باید از ظرفیت آنها استفاده شود.

او گران‌فروشی ناشی از تاثیر دلال‌ها به ویژه در حوزه محصولات باغی و تفاوت شدید قیمت تولید و توزیع را از دیگر معضلاتی برشمرد که با همکاری اتاق اصنافی می‌توان به رفع آن پرداخت.

استاندار فارس با اشاره به اینکه در بعضی موارد با تفاوت قیمت کالاها و محصولات در بازار مواجه هستیم که با هدف کسب سود و طمع کاری انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: این موضوع نیز با تدابیر اندیشیده شده از سوی اتاق اصناف و اتحادیه‌ها و همکاری سایر بخش‌های مربوطه قابل حل است.

ایمانیه همچنین با تاکید بر توجه به آموزش اصناف، عنوان کرد: با آموزش‌های اثرگذار حرفه‌ای و اخلاقی در همه صنوف بسیاری از مشکلات این حوزه رفع خواهد شد.

او تعارض منافع بین کارگاه ‌ها و کارخانه‌ها را از دیگر موضوعاتی برشمرد که باید در سطح کشور به آن پرداخته شود و ضمن تاکید بر لزوم رایزنی با بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات به فعالان صنفی، گفت: باید این واقعیت را بپذیریم که ارائه تسهیلات اغلب به سمت کارخانه‌ها رفته و اصناف کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

ایمانیه با اشاره به اینکه امروز موضوع احتکار کالاهایی که با کمبود مواجه میشود یکی از چالش های بازار است، عنوان کرد: علاوه بر اقدامات تخصصی برای کنترل این موضوع آموزش و یادآوری اخلاق اسلامی که این موضوع را مطرود می‌داند می‌تواند بسیار موثری باشد؛ چرا که جامعه اصناف همواره به تدین و اشراف به اخلاق اسلامی زبان زد بوده است.

منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها