تاریخ انتشار : سه‌شنبه 23 نوامبر 2021 - 21:08
کد خبر : 116879

مجوز تولید ماسک N95 در خراسان جنوبی صادر شد

مجوز تولید ماسک N95 در خراسان جنوبی صادر شد

ایسنا/خراسان جنوبی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: مجوز تولید ماسک N95  در استان از سوی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند صادر شد. غلامرضا آهنی، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به شیوع کرونا ویروس و به منظور انجام اقدامات مقابله‌ای و پیشگیرانه و با توجه به تفویض اختیار

مجوز تولید ماسک N95 در خراسان جنوبی صادر شد

ایسنا/خراسان جنوبی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: مجوز تولید ماسک N95  در استان از سوی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند صادر شد.

غلامرضا آهنی، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به شیوع کرونا ویروس و به منظور انجام اقدامات مقابله‌ای و پیشگیرانه و با توجه به تفویض اختیار صورت گرفته از سوی اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو اولین مجوز تولید ماسک N95  در استان از سوی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند صادر شد.

وی افزود: از زمان شیوع بیماری کرونا و با توجه به احساس مسئولیت اجتماعی مردم و بخش خصوصی برای ورود به عرصه تولید ملزومات پزشکی یکی از تولیدکنندگان ماسک استان اقدام به تولید ماسک N95  کرد که مورد تایید کارشناسان واحد ملزومات و تجهیزات این معاونت قرار گرفت و موفق به اخذ مجوز تولید شد.

به گزارش ایسنا، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: این کارگاه تولیدی واقع در شهر بیرجند روزانه حدود ۳۰۰ عدد ماسک N95  تولید و برای عرضه به مراکز درمانی به معاونت غذا و دارو دانشگاه تحویل خواهد داد.

آهنی خاطرنشان کرد: این کارگاه همچنین مجوز تولیدکنندگان جراح و لباس کاور آل را از معاونت غذا ودارو اخذ کرده است.

وی ادامه داد: در زمینه تولید ماسک سه لایه نیز تاکنون چندین مورد مراجعه و ارسال نمونه محصول برای این معاونت داشته‌ایم که تعداد زیادی از آن‌ها حداقل استانداردهای لازم را نداشته و به متقاضیان راهنمایی‌های لازم برای افزایش کیفیت محصولات ارائه شده است.

آهنی خاطرنشان کرد: تاکنون از مجموع محصولات ارائه شده، ماسک سه لایه ۱۰کارگاه تولیدی پس از تایید کاشناسان واحد تجهیزات و ملزومات معاونت غذا ودارو موفق به اخذ مجوز تولید شده‌اند.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها