تاریخ انتشار : شنبه 21 آگوست 2021 - 2:12
کد خبر : 4241

نظارت ۵۹ گروه دامپزشکی استان مرکزی بر ذبح بهداشتی دام قربانی در ماه محرم

نظارت ۵۹ گروه دامپزشکی استان مرکزی بر ذبح بهداشتی دام قربانی در ماه محرم

 مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: ۵۹ گروه ثابت و سیار بر ذبح بهداشتی و شرعی قربانی‌های عزاداری‌های ماه محرم این استان نظارت دارند. به گزارش ایسنا، محسن شانقی روز یکشنبه ۲۴ مرداد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ۳۳ گروه ثابت و ۲۶ گروه سیار متشکل از ۱۶ نفر دکتر دامپزشک، ۴۷ بازرس بهداشتی گوشت و

نظارت ۵۹ گروه دامپزشکی استان مرکزی بر ذبح بهداشتی دام قربانی در ماه محرم

 مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: ۵۹ گروه ثابت و سیار بر ذبح بهداشتی و شرعی قربانی‌های عزاداری‌های ماه محرم این استان نظارت دارند.

به گزارش ایسنا، محسن شانقی روز یکشنبه ۲۴ مرداد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ۳۳ گروه ثابت و ۲۶ گروه سیار متشکل از ۱۶ نفر دکتر دامپزشک، ۴۷ بازرس بهداشتی گوشت و ۲۶ روحانی ناظر ذبح شرعی در طرح تشدید نظارت دامپزشکی استان مرکزی، به صورت رایگان بر ذبح دام‌های قربانی عزاداران حسینی در ماه محرم نظارت می‌کنند.

وی ادامه داد: طرح نظارت بر ذبح بهداشتی و شرعی دام‌های قربانی ماه محرم با هدف تامین گوشت سالم و حلال اجرا می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی از عزاداران حسینی در ماه محرم خواست برای جلوگیری از انتقال بیماری‌های مشترک از جمله تب خونریزی دهنده کریمه – کنگو (CCHF) از دام به انسان، گوشت استحصالی از دام‌های قربانی را به‌ مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری کرده و از کشتار دام‌هایی که دارای نشانه‌های ظاهری غیر طبیعی، آلودگی‌های انگلی خارجی، قارچی و تب‌دار هستند، خودداری کنند.

شانقی گفت: هماهنگی لازم با شهرداری‌های استان مرکزی برای فعال بودن کشتارگاه‌ها در تمام شهرستان‌های استان در روز تاسوعا و عاشورای حسینی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی دانشگاه علوم پزشکی، ستاد ملی و استانی کرونا و آمادگی برای کشتار دام‌های قربانی در راستای پیشگیری از انتقال بیماری‌های دامی به انسان انجام شده‌ است.

وی ادامه داد: مردم استان می‌توانند در صورت نیاز با شماره تلفن ۱۵۱۲ (سامانه اطلاع‌رسانی و پاسخگویی اداره‌کل دامپزشکی استان مرکزی) یا شماره تلفن اداره های دامپزشکی شهرستان‌ها تماس حاصل کنند.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها