تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 19 آگوست 2021 - 22:53
کد خبر : 3500

نمایش مذهبی «زخمی‌ترین یار زینب» در کرج اجرا می‌شود

نمایش مذهبی «زخمی‌ترین یار زینب» در کرج اجرا می‌شود

نمایش مذهبی «زخمی‌ترین یار زینب» همزمان با ظهر عاشور در کمالشهر کرج اجرا می‌شود. امیررضا غدیری، مسئول اجرایی نمایش مذهبی زخمی‌ترین یار زینب در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه گروه فرهنگی- هنری سوته دلان از سال ۹۰ فعالیتش را آغاز کرده است، گفت: درحال حاضر ۷۰ نفر عضو داریم  که در بخش‌های مختلف

نمایش مذهبی «زخمی‌ترین یار زینب» در کرج اجرا می‌شود

نمایش مذهبی «زخمی‌ترین یار زینب» همزمان با ظهر عاشور در کمالشهر کرج اجرا می‌شود.

امیررضا غدیری، مسئول اجرایی نمایش مذهبی زخمی‌ترین یار زینب در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه گروه فرهنگی- هنری سوته دلان از سال ۹۰ فعالیتش را آغاز کرده است، گفت: درحال حاضر ۷۰ نفر عضو داریم  که در بخش‌های مختلف با گروه همکاری دارند.

وی افزود: نمایش زخمی‌ترین یار زینب با محوریت واقعه عاشورا امسال برای نهمین سال متوالی همزمان با ظهر عاشورا در کمالشهر کرج اجرا می‌شود و خوشبختانه در همه این سال‌ها با استقبال خوب مخاطبان همراه شده است.

مسئول اجرایی این نمایش در ادامه با تاکید بر ضرورت همکاری دستگاه‌های خدمت‌رسان برای اجرای این نمایش گفت: برای دیدن نمایش ما حداقل ۶۰۰۰ نفر می‌آیند و ما از نیروی انتظامی، راهنمایی و رانندگی و اورژانس انتظار داریم تا جهت حفظ امنیت و پیشگیری از حوادث غیرمنتظره با فرستادن نیرو همکاری لازم را داشته باشند اما متاسفانه توجهی به خواسته ما نمی‌کنند و ما هرسال علاوه بر استرس کار باید استرس مسائل جانبی را نیز داشته باشیم.

غدیری در بخش دیگری از صحبت‌هایش از عدم حمایت مالی مسئولان فرهنگی استان از هنرمندان به ویژه هنرمندان حوزه نمایش گلایه کرد و افزود: متاسفانه مسئولان اصلا از ما حمایت نمی‌کنند و فقط وعده می‌دهند. ما پابه پای سایر مجموعه‌ها مثل هیئات مذهبی برای ترویج فرهنگ دینی تلاش می‌کنیم اما هیچ وقت دیده نشدیم.

وی اضافه کرد: در این سال‌ها بارها برای دریافت کمک مالی به مسئولان مراجعه کردیم اما نهایت کمکی که به ما شد ۵۰۰ هزار تومان بود. من از شما می پرسم پس بودجه‌های فرهنگی استان صرف چه کاری می‌شود ما که هروقت به مسئولان مراجعه کردیم از کمبود بودجه شکایت دارند.

غدیری بیان کرد: ناگفته نماند این عدم حمایت فقط به مسائل مالی ختم نمی‌شود ما هرجا می‌رویم به در بسته می‌خوریم. به عنوان مثال امسال از مسئولان خواستیم که حداقل در روز نمایش ما یک عکاس یا فیلم بردار به ما بدهند تا نتیجه یک سال زحمت ما ثبت شود اما تاکنون که خبری نشده است. از آنها خواستیم که یک سالن را برای تمرین به ما بدهند یک روز سالنی را در اختیار ما گذاشتند و از فردا گفتند سالن را اجاره دادیم و دیگر نمی توانید در اینجا تمرین کنید.

مسئول اجرایی نمایش زخمی‌ترین یار زینب گفت: با این وضعیت چه انگیزه‌ای برای ما می‌ماند؟ ۷۰ نفر هرسال دور هم جمع می‌شوند و به عشق به امام حسین(ع) سختی ها را تحمل می‌کنند تا به نوبه خود دین خود را به اهل بیت(ع) ادا کنند.

وی اضافه کرد: گروه ما برای چند سال متوالی نفر اول نمایش میدانی استان شده است که نشان می‌دهند اعضا با دل و جان کار می‌کنند اما وقتی حمایتی نباشد رفته رفته دلسرد می‌شوند و پا پس می‌کشند. ما از مسئولان فرهنگی استان تقاضا داریم که به دغدغه‌های ما گوش کنند و مشکلاتمان را برطرف کنند.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها