نگاه حزبی دولتها آفت تشکلهای سیاسی دانشجویی است
ایسنا/یزد یک فعال سیاسی دانشجویی در یزد ضمن گلایه از نگاه حزبی دولتها به تشکلهای سیاسی دانشجویی، گفت: دانشگاهها نباید سیاستزده شوند. «علی رادمنش» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا نگاه حزبی به تشکلهای دانشجویی را یکی از مشکلات در این حوزه عنوان کرد و گفت: وقتی یک حزب در انتخابات پیروز میشود، دولت، نگاه و توجهی
ایسنا/یزد یک فعال سیاسی دانشجویی در یزد ضمن گلایه از نگاه حزبی دولتها به تشکلهای سیاسی دانشجویی، گفت: دانشگاهها نباید سیاستزده شوند.
«علی رادمنش» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا نگاه حزبی به تشکلهای دانشجویی را یکی از مشکلات در این حوزه عنوان کرد و گفت: وقتی یک حزب در انتخابات پیروز میشود، دولت، نگاه و توجهی ویژهای به تشکل دانشجویی آن حزب دارد به عنوان نمونه در حال حاضر که حزب اصلاحطلب در داخل دولت جایگاهی ندارد، به تشکلهای دانشجویی این حزب توجهی نمیشود و آنان در حال انزوا هستند که این یکی از آفات تشکلهای دانشجویی است.
دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشگاه یزد با تاکید بر این که دانشگاه نباید سیاستزده شود، گفت: دانشجویان باید آزادی بیان داشته باشند و بتوانند بهراحتی صحبتهایشان را مطرح کنند تا دانشجویان دیگر هم از صحبتهای آنها استفاده ببرند و با استفاده از آن، خط فکری خودشان را پیدا کنند.
وی از دیگر مشکلات دانشگاه را تبدیل دانشگاه به محل بازی احزاب سیاسی عنوان کرد و گفت: زمانی که دولتی عوض میشود، رئیس دانشگاه نیز به سرعت تغییر میکند و این یکی از مشکلات بزرگ کشور ماست و باید بدانیم که دانشگاه محل علم است، نه محل بازی احزاب سیاسی.
رامنش اضافه کرد: هنگامی که فرد مسئول گزینههای پیشنهادی خود را برای ریاست دانشگاه معرفی میکند، نباید در صدد این باشد که جو دانشگاه را صرفا به صورت موافق با خود پیش ببرد و دانشجویان نیز همسو با او باشند که در آینده، هجمهای علیه او قرار نگیرد بلکه رئیس دانشگاه باید برای یک دورهی چند ساله انتخاب شود تا بتواند برنامههای خود را در داخل دانشگاه اجرا کند.
وی در ادامه از راهاندازی دو کارگروه آب و اقتصاد در این انجمن اسلامی خبر داد و گفت: در کارگروه آب، مشکلات آب شرب و صنعتی استان با بهرهگیری از نظرات جمعی متشکل از متخصصان این حوزه، اساتید و دانشجویان برجسته، مورد بررسی قرار میگیرد.
وی در خصوص این کارگروه اقتصادی تصریح کرد: این کارگروه در رابطه با مشکلات اقتصادی جامعه و دانشجویان فعالیت میکند و از اهداف آن میتوان به ارتقای کسب و کار دانشجویان و عموم مردم اشاره کرد.
رادمنش افزود: یکی از موضوعاتی که در حال حاضر در این کارگروه مورد بررسی قرار گرفته، ایجاد پل ارتباطی بین استان یزد و کشور بولیوی است که بخشی از این فعالیتها با رویکرد مطرح شده در حال انجام است.
این فعال سیاسی مشکل دیگر استان را پروندههای فساد اقتصادی که توسط برخی از مسئولین محافظهکار چشمپوشی میشود، ذکر و تصریح کرد: یکی از دلایل نافرجام ماندن این پروندهها، اینست که دنبالهی این پروندهها به یک مسئول عالیرتبه یا یک نهاد و دستگاه مربوط میشود و قوۀ قضاییه بهتنهایی نمیتواند به این مسائل رسیدگی کند لذا توجه و اهتمام ویژهی استاندار را میطلبد.
وی خاطرنشان کرد: استان یزد، فاقد محل تفریح است به شکلی که هیچ محلی برای گردش جوانان یافت نمیشود و اگر دولت توان مالی ایجاد مراکز تفریحی برای استان یزد را ندارد باید از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کند و مدیریت این ساز و کار هم نباید بخشخصوصی را به ایجاد محلی با تفریحات پرهزینه برای مردم سوق دهد.
رادمنش در پایان با بیان این که انتقاد سازنده به همراه ارائه راهکار و پیشنهاد است، اظهار کرد: زمانی که به هر سازمانی نقدی وارد میشود باید بتوانیم در کنار بیان نقد، راهکاری را نیز پیشنهاد بدهیم و معتقدیم که نقد به تنهایی نمیتواند سازنده باشد.
منبع: ايسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0