تاریخ انتشار : چهارشنبه 24 نوامبر 2021 - 2:39
کد خبر : 117864

نیاز به ۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت برای عبور از چالش کرونا و تحقق شعار سال

نیاز به ۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت برای عبور از چالش کرونا و تحقق شعار سال

ایسنا/کرمان رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت شمال استان کرمان گفت: برآوردهای اولیه ما در خصوص نیاز به تامین منابع مالی هم با توجه به بحث کرونا و هم تحقق شعار«جهش تولید»، پیش‌بینی ۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت است که امیدواریم تحقق پیدا کند. “مهدی حسینی‌نژاد” در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به نامگذاری

نیاز به ۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت برای عبور از چالش کرونا و تحقق شعار سال

ایسنا/کرمان رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت شمال استان کرمان گفت: برآوردهای اولیه ما در خصوص نیاز به تامین منابع مالی هم با توجه به بحث کرونا و هم تحقق شعار«جهش تولید»، پیش‌بینی ۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت است که امیدواریم تحقق پیدا کند.

“مهدی حسینی‌نژاد” در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به نامگذاری شعار سال با عنوان «جهش تولید» از سوی مقام معظم رهبری گفت: برای تحقق شعار امسال که با عنوان «جهش تولید» از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده است، ۷ محور تعریف کرده‌ایم که در این محورها ۴۹ برنامه لحاظ و هدف‌گذاری کمی صورت داده ایم.

وی بیان کرد: سعی ما براین بوده که این محورها بتوانند هم برنامه‌های سند ششم توسعه سازمان صنعت، معدن و تجارت را پوشش دهند و هم در راستای تحقق شعار سال باشند.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با بیان این مطلب که یک محور ویژه برای موضوع کرونا در سازمان صنعت، معدن و تجارت دیده شده است، تصریح کرد: سعی داریم این چالشی که اپیدمی کرونا بر اقتصاد استان کرمان ایجاد کرده را با راهکارهای علمی و عملیاتی مدیریت کنیم لذا در این راستا موضوعات «توسعه کسب و کارهای اینترنتی» و «نظام کارآمد توزیع» را کلید زده‌ایم.

وی عنوان کرد: در سال‌جاری برای تحقق شعار سال و مدیریت بحران کرونا، علاوه بر بهره‌گیری از تسهیلات کشوری باید از ظرفیت‌های داخل استان شامل شوراهای شکل گرفته همچون شورای معادن، ظرفیت واحدهای بزرگ صنعتی و معدنی و دستگاه‌های دولتی نیز استفاده کنیم.

حسینی‌نژاد از رصد میزان خسارات وارده شده به اقتصاد استان به دلیل شیوع کرونا، خبر داد و بیان کرد: در ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا، پیشنهاد تشکیل ستاد پساکرونا را داده‌ایم که برای این ستاد دو کارگروه که یکی از این کارگروه‌ها، به منظور تعیین برآورد خسارات در حوزه‌های مختلف و دیگری بحث تامین منابع مالی، تشکیل شده است.

وی اظهار کرد: برآوردهای اولیه ما در خصوص نیاز به تامین منابع مالی هم با توجه به بحث کرونا و هم تحقق شعار«جهش تولید»، پیش‌بینی ۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت است که امیدواریم تحقق پیدا کند.

رییس سازمان صمت استان کرمان افزود: ۴۳ درصد واحدهای تولیدی استان کرمان دارای مشکل بازار هستند که به صورت جدی به دنبال رفع این مشکل هستیم.

وی با اشاره به اینکه افزایش بهره‌وری در حوزه‌های تولید یکی از اهداف سازمان صمت شمال استان کرمان در سال جاری است افزود: معتقدیم باید از ظرفیت شورای معادن استان در راستای دستیابی به افزایش بهره‌وری استفاده کرد و در این راستا پیش‌بینی شده که متوسط این افزایش بهره وری ۳.۷ درصد باشد.

رییس سازمان صنعت، معدن  تجارت استان کرمان در بخش دیگری از صحبت های خود در زمینه ماسک‌های تولیدی استان گفت: در استان کرمان (واحدهای که اطلاعات تولیدی آنها به سازمان صمت استان ارسال می‌شود همچون کمیته امداد استان، سپاه استان، واحدهای تحت نظر سازمان صمت شمال استان و …) متوسط روزانه ۵۰ هزار ماسک تولید می کنند اما سمن‌های مردم نهاد نیز در حال تولید ماسک هستند که اطلاعات میزان تولید آنها در اختیار سازمان صمت نیست.

حسینی‌نژاد بیان کرد: در حال حاضر کارخانه شبنم نیز حدود ۲ هزار و ۵۰۰ لیتر الکل ۹۶ درصد تولید می‌کند که محصولات این کارخانه از طریق واحدهای تولیدی داخل استان به مواد ضدعفونی کننده تبدیل و در اختیار دانشگاه‌ها، داروخانه‌ها و دستگاه‌های متولی قرار می‌گیرد.

وی افزود: با کمک سپاه ثارالله استان و دانشگاه علوم پزشکی کرمان ۱۸ هزار لیتر الکل به‌صورت ویژه به داخل استان وارد شد ضمن آنکه با کمک یکی از واحدهای صنعتی استان نیز حدود ۲۴ هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده تولید کردیم که براساس مصوبات ستاد مقابله با کرونا ۵۰ درصد آن در اختیار دانشگاه علوم پزشکی و ۵۰ درصد دیگر آن از طریق سایت دانشگاه توسط کارگروهی متشکل از دانشگاه، سازمان صمت و سپاه ثارالله بین دستگاه‌های متقاضی توزیع شد.

رییس سازمان صمت استان کرمان خاطر نشان کرد: باتوجه به پیگیری‌های سازمان صنعت، معدن و تجارت استان از سوی وزارت صمت حدود ۱۵۰ هزار عدد ماسک که ۳۶ هزار مورد آن ماسک N۹۵ و مابقی آن ماسک سه لایه بود، به استان کرمان اختصاص داده شد که در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی استان قرار می‌دهیم.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها