تاریخ انتشار : دوشنبه 25 اکتبر 2021 - 19:51
کد خبر : 18817

هر ۴۸ ساعت یک “رپتور” می‌سازیم

هر ۴۸ ساعت یک “رپتور” می‌سازیم

“ایلان ماسک” مدیرعامل شرکت فضایی خصوصی “اسپیس‌ایکس”(SpaceX) ادعا می‌کند که می‌تواند هر ۴۸ ساعت یک موتور موشک موسوم به “رپتور”(Raptor) بسازد. به گزارش ایسنا و به نقل از بیزنس اینسایدر، موتورهای موشکی “رپتور” منبع قدرت موشک “استارشیپ”(Starship) هستند که انتظار می‌رود فرود بعدی روی کره ماه را محقق کند. “ایلان ماسک” دوباره به شرکت رقیب

هر ۴۸ ساعت یک "رپتور" می‌سازیم

“ایلان ماسک” مدیرعامل شرکت فضایی خصوصی “اسپیس‌ایکس”(SpaceX) ادعا می‌کند که می‌تواند هر ۴۸ ساعت یک موتور موشک موسوم به “رپتور”(Raptor) بسازد.

به گزارش ایسنا و به نقل از بیزنس اینسایدر، موتورهای موشکی “رپتور” منبع قدرت موشک “استارشیپ”(Starship) هستند که انتظار می‌رود فرود بعدی روی کره ماه را محقق کند.

“ایلان ماسک” دوباره به شرکت رقیب خود در این عرصه یعنی “بلو اوریجین”(Blue Origin) و رئیس آن “جف بزوس” طعنه زد و اعلام کرد که شرکت وی توانایی تولید یک موتور “رپتور” را در هر ۴۸ ساعت دارد.

وی در حساب کاربری توییتر خود گفت: تولید رپتور به صورت هر ۴۸ ساعت یک بار در حال نزدیک شدن است.

این موتورهای میان‌سیاره‌ای که در سال ۲۰۱۶ معرفی شدند و قادر به تولید ۵۰۰ هزار پوند نیروی رانش هستند، کلید برنامه “اسپیس‌ایکس” برای کمک به ناسا برای بازگشت به ماه و سپس حرکت به سمت مریخ هستند.

انتظار می‌رود قدرت دیوانه‌وار رپتورها، موشک “استارشیپ” را که قرار است فرودگر بعدی روی کره ماه باشد، به این تنها قمر کره زمین برساند.

ناسا در ماه آوریل شرکت “اسپیس‌ایکس” را به عنوان تنها شریک خود برای برنامه بازگشت به ماه موسوم به “آرتمیس”(Artemis) انتخاب کرد، اما کار در اواخر آوریل به دلیل انتظار برای بررسی دولت پس از اعتراض یک متقاضی دیگر یعنی شرکت “بلو اوریجین” متوقف شد.

“ماسک” گفت: پیشران اصلی موشک “استارشیپ” توسط ۲۹ موتور رپتور تأمین نیرو خواهد شد. این میزان در اواخر امسال همراه با افزایش قدرت رانش در هر موتور به ۳۲ عدد افزایش خواهد یافت. هدف طولانی مدت ما رسیدن به قدرت رانش بیش از ۷۵۰۰ تن است.

برخی کارشناسان در صنعت فضایی و دولت آمریکا از انفجار نمونه‌های اولیه “استارشیپ” در حین پروازهای آزمایشی ابراز نگرانی کرده‌اند و این نگرانی‌ها توسط “بلو اوریجین” برجسته و تکرار می‌شود.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها