مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گفت: از ابتدای شروع تعطیلات نوروزی تاکنون 260 هزار و 578 گردشگر به استان کرمانشاه وارد شده اند.
به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، امید قادری در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمانشاه که با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور امروز (سوم فروردین) در سالن تدبیر استانداری برگزارشد، با اعلام این خبر اظهار کرد: ورود این تعداد گردشگر به استان نسبت به مشابه سال قبل حدود 150 درصد رشد داشته که این امر حاکی از این است که سال 98 را با رویکرد خوبی در حوزه گردشگری استان آغاز کرده ایم.
وی در ادامه برگزاری جشنواره “کرمانشاه، پایتخت نوروزی ایران” را سرآغاز خوبی برای گردشگری کرمانشاه در سال جدید خواند و گفت: برگزاری این جشنواره در نوع خود کاری خلاقانه و رویدادسازی مهمی در گردشگری کرمانشاه بود.
مدیرکل میراث فرهنگی استان در ادامه وجود بیش از چهار هزار و 200 اثر تاریخی که از این تعداد دو هزار و 200 اثر ثبت ملی شده، وجود 12 هزار هنرمند صنعتگر با صادرات یازده میلیون دلار صنایع دستی در 9 ماهه سالجاری، داشتن اقلیمی چهار فصل، وجود بیستون به عنوان تنها اثر جهانی غرب کشور، ظرفیت مرز عراق، زیرساخت های مهم ارتباطی و… را مهمترین ظرفیت های کرمانشاه برای رونق گردشگری برشمرد و اعلام کرد: همچنین از آنجایی که یکی از سیاست های سازمان میراث فرهنگی درسالجاری توجه به رونق گردشگری در استان های غربی است، امیدواریم باتوجه به ظرفیت هایی که داریم و این سیاست شاهد رونق بیش از پیش گردشگری کرمانشاه باشیم.
وی تاکید کرد: کرمانشاه استان چهارفصلی است که در آن نباید رونق گردشگری را معطوف به یک فصل کنیم، در این راستا ما برای همه فصول برنامه ریزی خواهیم کرد تا رویداد گردشگری داشته باشیم.
قادری به بازدید سالانه حدود دو میلیون گردشگر از استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: باتوجه به همه ظرفیت هایی که ما به نسبت دیگر استان ها داریم، ورود این تعداد گردشگر را به استان کافی نمی دانیم، لذا برنامه های خوبی را تدارک دیده ایم.
وی در بخش دیگری ار سخنانش به برنامه ریزی برای رویدادسازی کرمانشاه 2020 پرداخت و گفت: درحال حاضر کمپینی برای حمایت از کرمانشاه 2020 در استان شکل گرفته و می خواهیم میزبانی اجلاس جهانی گردشگری که با رویکرد گردشگری روستایی است را در کرمانشاه داشته باشیم.
مدیرکل میراث فرهنگی استان تاکید کرد: در راستای تحقق این دو هدف بدنبال فراهم کردن زیرساخت های لازم گردشگری در روستاهای هدف گردشگری استان هستیم که در این رابطه لیست روستاها با امکانات و زیرساخت های مورد نیاز را به استانداری تحویل داده ایم تا اعتبار مورد نیاز آنها تامین شود.
وی در ادامه به اهمیت تبلیغات در گردشگری اشاره کرد و گفت: استان هایی که در بحث گردشگری پیشرو هستند، بخش خصوصی توانمندی دارند که در این حوزه ورود کرده اند.
قادری یادآورشد: هزینه تبلیغات در اماکن و فضاهای دولتی بسیار بالاست و از سوی دیگر بخش خصوصی کرمانشاه نیز در حدی توانمند نیست که بتواند اسپانسر گردشگری شود و روی پای خود بایستد، لذا انتظار داریم سازمان میراث فرهنگی کشور زمینه ای فراهم کند تا استان های دارای ظرفیت بالای گردشگری و محروم در بحث تبلیغات خصوصا در فضاهای دولتی مورد حمایت قرار گیرند.
مدیرکل میراث فرهنگی استان همچنین تحقق تعهدات اشتغال پایدار روستایی استان را در سال گذشته 120 درصد اعلام کرد و گفت: باتوجه به تقاصاهایی که در حال حاضر داریم، درصورتی که تزریق منابع جدید شود به این تقاضاها هم پاسخ خواهیم داد، لذا مساعدت سازمان را در این رابطه خواستاریم.
وی یادآورشد: همچنین با کمک استاندار کرمانشاه تمام طرح های گردشگری معطل مانده استان تعیین تکلیف شده اند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0