ایسنا/آذربایجان شرقی امام جمعه اهر از جمله مهمترین دستاوردهای انقلاب را پیشرفت علمی و فناوری در همه زمینهها برشمرد و افزود: اسلام مکتب علم و دانش بوده و این یکی از افتخارات نظام است.
حجت الاسلام جواد حاجی زاده در دیدار با اعضای خانه نخبگان شهرستان اهر، یکی از برکتهای نظام جمهوری اسلامی را توجه و تاکید ویژه به علم و دانش برشمرد و گفت: امروز به برکت انقلاب اسلامی و شهدا راه تفکر و اندیشیدن در جامعه باز است و در همه زمینههای علمی و فناوری پیشرفتهای عظیمی داشتهایم که قبل از انقلاب این امکان وجود نداشته است.
وی تشکیل خانه نخبگان را در بسیج یک حرکت پر برکت بیان کرد و افزود: نفس تشکیل مجمع نخبگان برای شناسایی مسائل، مشکلات و پیدا کردن راه کارهای علمی و کاربردی دارای ارزش است.
وی ضمن تاکید بر سرلوحه قرار دادن بیانات و منویات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب در خصوص توسعه علم و پژوهش، گفت: اینگونه حرکت ها و تشکیل خانه نخبگان برای پاسخ به مسائل علمی جامعه نوید بخش و امیدآفرین است و در گام دوم انقلاب، ما باید تربیت نیروی مومنِ انقلابی و نخبهپروری را به عنوان یک اصل مد نظر قرار دهیم تا کشور در زمینههای مختلف رشد و پیشرفت کند.
وی ضمن توصیه به اخلاص در عمل، افزود: با اخلاص در کارهای علمی ورود کنید و برای خدا کار کنید و بدانید کسی که کار علمی انجام میدهد باید از اراده ای قوی در جهت رسیدن به هدفش برخوردار باشد.
فرمانده سپاه ناحیه اهر نیز در ادامه این جلسه، گفت: اگر بخواهیم زنجیره ای از نخبگان را در سراسر کشور تشکیل دهیم میتوانیم در مواقع مختلف از این ظرفیت برای کمک به توسعه کشور برنامه ریزی های بهتری کرده و در راستای مشکلات جامعه راهکارهای مناسبی ارائه دهیم.
سرهنگ پاسدار موسی صفی افزود: برنامه های مرکز بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه با نگاه راهبردی به بیانیه گام دوم انقلاب و تلاش در راستای تحقق شعار سال مبنی بر پشتیبانی و مانع زدایی در بخش تولید متمرکز شده است.
وی نقش اصلی بسیج را خدمت رسانی به مردم برشمرد و گفت: اغلب فعالیت های بسیج معطوف به این نکته است که با اقدامات و فعالیت های خود به کارآمدسازی نهادهای کشور کمک کند.
سرهنگ صفی افزود: از جمله موارد مهم تشکیل خانه نخبگان در این شهرستان این است که ظرفیتها و پتانسیلهای بالقوه را به بالفعل تبدیل میکند و ما از طریق مردمی کردن علم و فناوری میتوانیم این رویکردها را اجرایی کنیم.
وی حمایتهای مادی و معنوی از طرحهای فناورانه را یکی دیگر از اولویتهای مرکز بسیج علمی و پژوهشی سپاه ناحیه اهر عنوان کرد و افزود: در این راستا تعامل و توافق هایی با مراکز علمی و مراکز رشد و پژوهش سراها به منظور بهره مندی بیشتر از طرح های نوآور و فناورانه در دستور کار است.
مسئول مرکز بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه اهر نیز در این جلسه یکی از برنامه های مرکز بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه را استفاده از ظرفیت بالای نخبگان علمی اعم از مخترعین، مبتکرین و پژوهشگران برای حل مسائل برشمرد.
سرهنگ پاسدار علیرضا کریم پور گفت: خانه نخبگان بسیج متشکل از ۱۲ کارگروه تخصصی در حوزه های انرژی، زیست فناوری، صنعت، فناوری های نوین، گردشگری و صنایع دستی، گیاهان داروئی، کشاورزی نوین، مهندسی پزشکی، فرهنگی، اجتماعی و علوم انسانی، محیط زیست است که در هر کارگروه تخصصی ۱۰ الی ۱۵ نفر از نخبگان سازماندهی می شوند تا نسبت به احصاء مسائل و مشکلات موجود در حوزههای یاد شده اقدام کنند.
منبع:ایسنا