تاریخ انتشار : دوشنبه 22 نوامبر 2021 - 21:23
کد خبر : 120751

کارخانه تولید هرمز الکل بندر در شهرستان حاجی‌آباد به چرخه تولید بازگشت

کارخانه تولید هرمز الکل بندر در شهرستان حاجی‌آباد به چرخه تولید بازگشت

ایسنا/هرمزگان کارخانه تولید هرمز الکل بندر، صبح امروز با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان، فرماندار شهرستان حاجی آباد، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان و جمعی از مدیران استانی افتتاح شد. رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان صبح امروز(۱۵ فروردین ماه) در مراسم آغاز به کار این کارخانه، اعلام کرد: کارخانه تولید

کارخانه تولید هرمز الکل بندر در شهرستان حاجی‌آباد به چرخه تولید بازگشت

ایسنا/هرمزگان کارخانه تولید هرمز الکل بندر، صبح امروز با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان، فرماندار شهرستان حاجی آباد، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان و جمعی از مدیران استانی افتتاح شد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان صبح امروز(۱۵ فروردین ماه) در مراسم آغاز به کار این کارخانه، اعلام کرد: کارخانه تولید هرمز الکل بندر، تولید کننده  الکل ۹۶ درصد شهرستان حاجی‌آباد بعد از پنج سال به چرخه فعالیت و تولید بازگشت.
خلیل قاسمی اضافه کرد: کارخانه تولید هرمز الکل بندر با حمایت کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، افتتاح و تولید خود را آغاز کرد.
وی ضمن اشاره به اینکه در حال حاضر ۳۶۰ هزار لیتر ظرفیت مخازن تخمیر این کارخانه است، اظهارکرد: ظرفیت تولید روزانه این واحد ۶ هزار لیتر الکل است که شامل ۴۸۰۰ لیتر الکل طبی ۹۶درصد و ۱۲۰۰ لیتر اکل صنعتی است.
قاسمی ادامه داد: این کارخانه در صورت اضافه شدن ۲۰۰ هزار لیتر به ظرفیت مخازن تخمیر، امکان تولید روزانه ۱۰ هزار لیتر الکل شامل ۸ هزار لیتر الکل طبی و ۲ هزار لیتر الکل صنعتی را دارد.
رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت هرمزگان بیان کرد: با راه اندازی مجدد این کارخانه در فاز اول برای ۱۵ نفر اشتغالزایی مستقیم ایجاد شد.
قاسمی میزان سرمایه گذاری کلی این واحد را ۶۶ میلیارد ریال دانست و عنوان کرد: جهت راه اندازی مجدد این کارخانه مبلغ ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات سرمایه در گردش از محل اعتبارات تبصره ۱۸ سال گذشته پرداخت شد.
وی در پایان اظهار کرد: روند راه اندازی این شرکت در کمتر از یک ماه صورت گرفت.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها