کارگاه «بهداشت و ایمنی مواد غذایی در صنعت غذا» برگزار میشود
انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه کردستان کارگاه آنلاین «بهداشت و ایمنی مواد غذایی در صنعت غذا» را برگزار میکند.
به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این کارگاه با تدریس دکتر شادیه محمدی ـ دکتری تخصصی بهداشت مواد غذایی و عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت در روزهای ششم و هفتم خرداد از ساعت ۱۵ تا ۱۸ برگزار میشود.
این کارگاه با همکاری انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاههای شیراز، مشهد، همدان، زنجان، سمنان، جهرم، مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر و کمیته تحقیقات بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کردستان برپا میشود و علاقهمندان برای شرکت در آن و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به شماره واتساپ ۰۹۹۱۰۱۷۹۵۶۸ پیام دهند.
انتهای پیام
منبع:ایسنا